• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Czy warto używać felerne forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli mogę się wtrącić: może, jeśli jest taka możliwość, warto byłoby spróbować zaktualizować Invisiona, zanim podejmie się decyzję o zmianie silnika?

• Lubię to 1

Opublikowano
  •   Zaimki: dowolne

•   Zaimki: dowolne
    3 minuty temu, Orjon napisał:

Jeśli mogę się wtrącić: może, jeśli jest taka możliwość, warto byłoby spróbować zaktualizować Invisiona, zanim podejmie się decyzję o zmianie silnika?

Słuszna uwaga. Kiedyś próbowałem go zaktualizować i udało mi się zaktualizować do obecnej wersji, tej która jest właśnie teraz (bo wcześniej to była jeszcze starsza wersja Invisiona) po ciężkich operacjach na bazie danych. Próbowałem nowszych wersji, ale absolutnie nie szło tego postawić - strona forum zamieniała się w białą stronę bez niczego dosłownie, nawet nie wiedziałem jak sprawdzić, co się zepsuło w trakcie próby aktualizacji PHP i forum jednocześnie. To najnowsza wersja, którą udało się skutecznie zainstalować. 

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
  •   Zaimki: żeńskie

•   Zaimki: żeńskie
    W tym powiem że na gmail też były opóźnienia tak działąją przesył internetu: Bo wczoraj te potwierdzenie mi przyszlo na gmail spowolnieniem. Bo ludzie i tak nie zrozumieją jak działa internet prędkośc przesyłu. Jak słucham streamingu radiowego na pc lub miałąm ten telefon go już nie mam też się zacina nawet z Radio Eski i innych wytwórni radiowych. Trzeba internet sprawdzić SpeedTestem. W tym nie trzeba się przenosić z forum na discorda my rozumiemy my tego nie chcemy to doprowadziło do tragedii
    Edytowane przez Elisa Prakopenka
    • Lubię to 3

200500633_Dodajnagwek(1).png.30717e00cea234a2166d2d60207090df.png

1440.png antipixel_nordacka.png.0b930ea848f273b4ff6fc72e2a57ee92.png 100464293790614696.png Wierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego antipixel_beatudza.png.5ffcbb31fa3187f9dfd5fd7b3ec51d1d.png