Burek 347 Opublikowano wczoraj o 18:21 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:21 Jako Speaker kongresu obecnej kadencji otwieram pierwze posiedzenie kongresu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 347 Opublikowano wczoraj o 18:23 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:23 No i co teraz, nie wiem o co chodzi z tymi posiedzeniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 136 Opublikowano wczoraj o 18:27 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:27 otwórz debatę nad expose Andrzeja Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 347 Opublikowano wczoraj o 18:27 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:27 Otwieram debatę nad expose premiera-desygnata, która potrwa do 27 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 214 Opublikowano wczoraj o 18:45 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:45 proszę Państwa, absolutne kino nie mam nic więcej do dodania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 782 Opublikowano wczoraj o 18:51 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:51 Panowie Kongresmeni, Serdecznie zachęcam do zadawania pytań. Postarałem się nakreślić swoją koncepcję w expose oraz z wywiadzie. Zachęcam do zapoznania się z tymi tekstami. Z pewnością nie wyjaśniłem jednak wszystkiego, czym mogą być Panowie zainteresowani. Z przyjemnością to zmienię. 1 Cytuj /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi