Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Szanowni państwo, w tym miejscu można ubiegać się o nadanie obywatelstwa IV Republiki Muratyki, a także o zmianę dotychczasowego miejsca zameldowania. Wnioski należy składać wg. poniższego wzoru: Cytat WNIOSEK O [] OBYWATELSTWO / [] ZMIANĘ MELDUNKU (postawić X) SEKCJA: OBYWATELSTWO I. Imię i nazwisko: II. Dotychczasowe posiadane obywatelstwa: III. Ulen zameldowania: [] MURATYCKI ULEN [] KORIBIJSKI ULEN [] AZYMUCKI ULEN IV. Podpis interesanta: SEKCJA: ZMIANA MELDUNKU I. Imię i nazwisko II. Dotychczasowy Ulen zameldowania: [] MURATYCKI ULEN [] KORIBIJSKI ULEN [] AZYMUCKI ULEN III. Nowy Ulen zameldowania: [] MURATYCKI ULEN [] KORIBIJSKI ULEN [] AZYMUCKI ULEN IV. Podpis interesanta:
Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein 39 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) Cytat WNIOSEK O [X] OBYWATELSTWO / [] ZMIANĘ MELDUNKU (postawić X) SEKCJA: OBYWATELSTWO I. Imię i nazwisko: Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein II. Dotychczasowe posiadane obywatelstwa: Republika Bialeńska, Cesarstwo Teutonii, Federacji Nordackiej, Księstwa Sarmacji, Cesarstwa Nan Di (o tym ostatnim dziś mi uświadomiono a więcej obywatelstw nie pamiętam) III. Ulen zameldowania: [x] MURATYCKI ULEN [] KORIBIJSKI ULEN [] AZYMUCKI ULEN IV. Podpis interesanta: (-) Akrypa Ali Shariati PS. Pozwolę Sobie dodać krótkie uzasadnienie wniosku. Ostatnio znowu jestem aktywna bardziej w mikronacjach, stąd sobie co jakiś czas przeglądam forum FN, myśląc by może częściowo się tu w coś zaangażować. Moim priorytetem jest oczywiście RB, poniekąd Teutonia ale tam zdecydowanie nikt nie goni z aktywnością, więc... Chciałabym spróbować w Muratyce. Zawsze wydawała mi się ciekawa i mam lekki sentyment z powodu, że pamiętam, że jeszcze jako Prezydent RB uznałam wbrew głosom wielu Muratykę gdy znalazła się poza strukturami Federacji Nordackiej. Ostatecznie ciągła reklama Muratyki na banerach forum była finalnym kopnięciem - chętnie się przekonam co mogłabym tu robić! Z wyrazami uszanowania! /-/ Akrypa Edytowane 22 Stycznia przez Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein (-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein Obywatelka Królestwa Teutonii
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 22 Stycznia Autor Opublikowano 22 Stycznia 12 minut temu, Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein napisał: PS. Pozwolę Sobie dodać krótkie uzasadnienie wniosku. Ostatnio znowu jestem aktywna bardziej w mikronacjach, stąd sobie co jakiś czas przeglądam forum FN, myśląc by może częściowo się tu w coś zaangażować. Moim priorytetem jest oczywiście RB, poniekąd Teutonia ale tam zdecydowanie nikt nie goni z aktywnością, więc... Chciałabym spróbować w Muratyce. Zawsze wydawała mi się ciekawa i mam lekki sentyment z powodu, że pamiętam, że jeszcze jako Prezydent RB uznałam wbrew głosom wielu Muratykę gdy znalazła się poza strukturami Federacji Nordackiej. Ostatecznie ciągła reklama Muratyki na banerach forum była finalnym kopnięciem - chętnie się przekonam co mogłabym tu robić! Z wyrazami uszanowania! /-/ Akrypa Szanowna Pani, z radością rozpatruję powyższy wniosek pozytywnie. W związku z awarią systemów informatycznych II FN niestety nie jestem w stanie wydać Ukazu potwierdzającego prawnie nadanie statusu obywatela. Proszę się jednak tym nie przejmować, bo to czysta formalność - wraz z tym postem proszę czuć się obywatelem IV Republiki 🙂. Jak tylko wszystko wróci do normy opublikuję Ukaz. Jednocześnie jestem dla Pani otwartą księgą. Proszę pytać śmiało 😄 Uwadze serdecznie polecam Espada Cëtie System - może sobie Pani znajdzie swoje gniazdo na naszej ziemii. /-/ VII Prezydent IV Republiki Muratyki KVW-D
Andrzej Ordyński 825 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Gratulacje! Uważajcie na siebie nawzajem. 🤭 1 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej
Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein 39 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 1 godzinę temu, Andrzej Ordyński napisał: Gratulacje! Uważajcie na siebie nawzajem. 🤭 Zobaczymy, bez ognia nie ma dymów, bez dymów nie ma aktywności a bez aktywności... nie ma aktywności. (-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein Obywatelka Królestwa Teutonii
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia 3 godziny temu, Andrzej Ordyński napisał: Gratulacje! Uważajcie na siebie nawzajem. 🤭 Oj tam, wiesz dobrze Andrzeju, że ja nie gryzę. Co najwyżej mogę podgryzać, ale to w formie przeciwnej do złośliwej 😛 2 godziny temu, Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein napisał: Zobaczymy, bez ognia nie ma dymów, bez dymów nie ma aktywności a bez aktywności... nie ma aktywności. O to to to to. W sumie to mógłbym rozpisać wybory do Sejmu, bo Sejm kaput aktualnie... Jak się Pani zapatruje na małą karierę polityczną? 😂
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Sorry za post pod postem - @Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein gratuluję!
Damiano Robingren 507 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Cytat WNIOSEK O [X] OBYWATELSTWO / [] ZMIANĘ MELDUNKU SEKCJA: OBYWATELSTWO I. Imię i nazwisko: Damiano Robingren II. Dotychczasowe posiadane obywatelstwa: leockie, federalne, beatudzkie III. Ulen zameldowania: [X] MURATYCKI ULEN [] KORIBIJSKI ULEN [] AZYMUCKI ULEN IV. Podpis interesanta: Damiano Robingren Wniosek motywuję chęcią wzmożenia mojej aktywności wewnątrz Muratyki 😄
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego @Damiano Robingren Serdecznie witam w naszej rodzince! Idziemy to opić? XD
Damiano Robingren 507 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, Waksman napisał: Idziemy to opić? XD trzeba
Piotr Suworow 47 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca WNIOSEK O [X] OBYWATELSTWO / [] ZMIANĘ MELDUNKU (postawić X) SEKCJA: OBYWATELSTWO I. Imię i nazwisko: Piotr Suworow II. Dotychczasowe posiadane obywatelstwa: rusowskie, bialeńskie, nordackie III. Ulen zameldowania: [] MURATYCKI ULEN [] KORIBIJSKI ULEN [X] AZYMUCKI ULEN IV. Podpis interesanta: /-/Piotr Suworow
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 5 Marca Autor Opublikowano 5 Marca 1 godzinę temu, Piotr Suworow napisał: WNIOSEK O [X] OBYWATELSTWO / [] ZMIANĘ MELDUNKU (postawić X) SEKCJA: OBYWATELSTWO I. Imię i nazwisko: Piotr Suworow II. Dotychczasowe posiadane obywatelstwa: rusowskie, bialeńskie, nordackie III. Ulen zameldowania: [] MURATYCKI ULEN [] KORIBIJSKI ULEN [X] AZYMUCKI ULEN IV. Podpis interesanta: /-/Piotr Suworow Informuję, że nadałem obywatelstwo. Witam w naszej muratyckiej rodzinie! 😄
August de la Sparasan 1 119 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca WNIOSEK O [X] OBYWATELSTWO / [] ZMIANĘ MELDUNKU (postawić X) SEKCJA: OBYWATELSTWO I. Imię i nazwisko: August van Hagsen de la Sparasan de Harlin II. Dotychczasowe posiadane obywatelstwa: nordackie, winkulijskie, kirjskie (Monarchii Kiryjskiej), kiryjskie (Państwa Kościelnego Kirymu), wyrtlandzkie, koliadzkie III. Ulen zameldowania: [] MURATYCKI ULEN[] KORIBIJSKI ULEN[X] AZYMUCKI ULEN IV. Podpis interesanta: /-/ August de la Sparasan x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 19 Marca Autor Opublikowano 19 Marca 10 minut temu, August de la Sparasan napisał: WNIOSEK O [X] OBYWATELSTWO / [] ZMIANĘ MELDUNKU (postawić X) SEKCJA: OBYWATELSTWO I. Imię i nazwisko: August van Hagsen de la Sparasan de Harlin II. Dotychczasowe posiadane obywatelstwa: nordackie, winkulijskie, kirjskie (Monarchii Kiryjskiej), kiryjskie (Państwa Kościelnego Kirymu), wyrtlandzkie, koliadzkie III. Ulen zameldowania: [] MURATYCKI ULEN[] KORIBIJSKI ULEN[X] AZYMUCKI ULEN IV. Podpis interesanta: /-/ August de la Sparasan Obywatelstwo zostało nadane! Witam z powrotem w naszej muratyckiej rodzince ❤️
Rekomendowane odpowiedzi