Waksman 1 652 Opublikowano 16 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Szanowni państwo, w tym miejscu można ubiegać się o nadanie obywatelstwa IV Republiki Muratyki, a także o zmianę dotychczasowego miejsca zameldowania. Wnioski należy składać wg. poniższego wzoru: Cytat WNIOSEK O [] OBYWATELSTWO / [] ZMIANĘ MELDUNKU (postawić X) SEKCJA: OBYWATELSTWO I. Imię i nazwisko: II. Dotychczasowe posiadane obywatelstwa: III. Ulen zameldowania: [] MURATYCKI ULEN [] KORIBIJSKI ULEN [] AZYMUCKI ULEN IV. Podpis interesanta: SEKCJA: ZMIANA MELDUNKU I. Imię i nazwisko II. Dotychczasowy Ulen zameldowania: [] MURATYCKI ULEN [] KORIBIJSKI ULEN [] AZYMUCKI ULEN III. Nowy Ulen zameldowania: [] MURATYCKI ULEN [] KORIBIJSKI ULEN [] AZYMUCKI ULEN IV. Podpis interesanta: 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein 19 Opublikowano Czwartek o 19:25 Zaimki: żeńskie Zaimki: żeńskie Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:25 (edytowane) Cytat WNIOSEK O [X] OBYWATELSTWO / [] ZMIANĘ MELDUNKU (postawić X) SEKCJA: OBYWATELSTWO I. Imię i nazwisko: Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein II. Dotychczasowe posiadane obywatelstwa: Republika Bialeńska, Cesarstwo Teutonii, Federacji Nordackiej, Księstwa Sarmacji, Cesarstwa Nan Di (o tym ostatnim dziś mi uświadomiono a więcej obywatelstw nie pamiętam) III. Ulen zameldowania: [x] MURATYCKI ULEN [] KORIBIJSKI ULEN [] AZYMUCKI ULEN IV. Podpis interesanta: (-) Akrypa Ali Shariati PS. Pozwolę Sobie dodać krótkie uzasadnienie wniosku. Ostatnio znowu jestem aktywna bardziej w mikronacjach, stąd sobie co jakiś czas przeglądam forum FN, myśląc by może częściowo się tu w coś zaangażować. Moim priorytetem jest oczywiście RB, poniekąd Teutonia ale tam zdecydowanie nikt nie goni z aktywnością, więc... Chciałabym spróbować w Muratyce. Zawsze wydawała mi się ciekawa i mam lekki sentyment z powodu, że pamiętam, że jeszcze jako Prezydent RB uznałam wbrew głosom wielu Muratykę gdy znalazła się poza strukturami Federacji Nordackiej. Ostatecznie ciągła reklama Muratyki na banerach forum była finalnym kopnięciem - chętnie się przekonam co mogłabym tu robić! Z wyrazami uszanowania! /-/ Akrypa Edytowane Czwartek o 19:29 przez Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein 1 Teutońska Bialenka oraz Czarodziejka! Minister Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej Ajatollah Świętego Miasta Bengazi (-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 652 Opublikowano Czwartek o 19:35 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:35 12 minut temu, Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein napisał: PS. Pozwolę Sobie dodać krótkie uzasadnienie wniosku. Ostatnio znowu jestem aktywna bardziej w mikronacjach, stąd sobie co jakiś czas przeglądam forum FN, myśląc by może częściowo się tu w coś zaangażować. Moim priorytetem jest oczywiście RB, poniekąd Teutonia ale tam zdecydowanie nikt nie goni z aktywnością, więc... Chciałabym spróbować w Muratyce. Zawsze wydawała mi się ciekawa i mam lekki sentyment z powodu, że pamiętam, że jeszcze jako Prezydent RB uznałam wbrew głosom wielu Muratykę gdy znalazła się poza strukturami Federacji Nordackiej. Ostatecznie ciągła reklama Muratyki na banerach forum była finalnym kopnięciem - chętnie się przekonam co mogłabym tu robić! Z wyrazami uszanowania! /-/ Akrypa Szanowna Pani, z radością rozpatruję powyższy wniosek pozytywnie. W związku z awarią systemów informatycznych II FN niestety nie jestem w stanie wydać Ukazu potwierdzającego prawnie nadanie statusu obywatela. Proszę się jednak tym nie przejmować, bo to czysta formalność - wraz z tym postem proszę czuć się obywatelem IV Republiki 🙂. Jak tylko wszystko wróci do normy opublikuję Ukaz. Jednocześnie jestem dla Pani otwartą księgą. Proszę pytać śmiało 😄 Uwadze serdecznie polecam Espada Cëtie System - może sobie Pani znajdzie swoje gniazdo na naszej ziemii. /-/ VII Prezydent IV Republiki Muratyki KVW-D 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 782 Opublikowano Piątek o 08:32 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:32 Gratulacje! Uważajcie na siebie nawzajem. 🤭 1 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein 19 Opublikowano Piątek o 10:28 Zaimki: żeńskie Zaimki: żeńskie Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:28 1 godzinę temu, Andrzej Ordyński napisał: Gratulacje! Uważajcie na siebie nawzajem. 🤭 Zobaczymy, bez ognia nie ma dymów, bez dymów nie ma aktywności a bez aktywności... nie ma aktywności. Teutońska Bialenka oraz Czarodziejka! Minister Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej Ajatollah Świętego Miasta Bengazi (-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 652 Opublikowano Piątek o 12:37 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:37 3 godziny temu, Andrzej Ordyński napisał: Gratulacje! Uważajcie na siebie nawzajem. 🤭 Oj tam, wiesz dobrze Andrzeju, że ja nie gryzę. Co najwyżej mogę podgryzać, ale to w formie przeciwnej do złośliwej 😛 2 godziny temu, Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein napisał: Zobaczymy, bez ognia nie ma dymów, bez dymów nie ma aktywności a bez aktywności... nie ma aktywności. O to to to to. W sumie to mógłbym rozpisać wybory do Sejmu, bo Sejm kaput aktualnie... Jak się Pani zapatruje na małą karierę polityczną? 😂 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 652 Opublikowano Piątek o 12:54 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:54 Sorry za post pod postem - @Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein gratuluję! Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi