Waksman 1 692 Opublikowano wczoraj o 12:25 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:25 Sorry za post pod postem, ale dodałem takie fajne odnośniki do strony głównej, poradników i Kongresu. Żywię nadzieję, że się podobają. 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 692 Opublikowano wczoraj o 14:02 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:02 1 godzinę temu, Burek napisał: sklad kongresu jest zly Jeszcze raz sorunia za post pod postem xd Ale poprawiłem skład. @Tadeusz I Wielki Tadziu witamy w module ❤️ 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 1 014 Opublikowano 22 godziny temu Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu SYSTEMY ŻĄDAJĄ KRWI. WIĘCEJ TECHNIKÓW W NUI! ZNALEŹĆ. PRACOWNIKÓW. Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 692 Opublikowano 22 godziny temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Teraz, Kamiljan de Harlin napisał: SYSTEMY ŻĄDAJĄ KRWI. WIĘCEJ TECHNIKÓW W NUI! ZNALEŹĆ. PRACOWNIKÓW. Może Kolega byłby chętny? Robiłeś stronę główną, a ona sama wymaga kilku napraw, może się podejmiesz? 🤔 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 192 Opublikowano 21 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 8 godzin temu, Waksman napisał: Zachęcam również najmocniej do korzystania z serwisu tak, jak nam przykazało prawo. No nie wiem, w końcu nie mamy odpowiedniej uchwały NUI, a kol. @Damiano Robingren nie wypowiedział się jeszcze, czy jest to zgodne z Konstytucją. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 192 Opublikowano 21 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 8 godzin temu, Waksman napisał: Sorry za post pod postem, ale dodałem takie fajne odnośniki do strony głównej, poradników i Kongresu. Żywię nadzieję, że się podobają. Piękne, a do tego jakie użyteczne dla noffych. Bravo Waksman! Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 266 Opublikowano 21 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 4 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: No nie wiem, w końcu nie mamy odpowiedniej uchwały NUI, a kol. @Damiano Robingren nie wypowiedział się jeszcze, czy jest to zgodne z Konstytucją. Rada NUI posiada mandat do podejmowania takich decyzji w ramach zapewnienia ciągłości funkcjonowania systemów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 192 Opublikowano 21 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, Damiano Robingren napisał: Rada NUI posiada mandat do podejmowania takich decyzji w ramach zapewnienia ciągłości funkcjonowania systemów. czy ten fajny skądinąd modulik jest zgodny z Konstytucją? Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 266 Opublikowano 21 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: czy ten fajny skądinąd modulik jest zgodny z Konstytucją? tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi