Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

Jak więc teraz mam pracować nad rozwijaniem swoich systemów, które stworzyłem? Dlaczego Rada podjęła taką decyzję? Jakie są pobudki?

Rada podjęła taką decyzją z powodu dobiegających do niej sygnałów o tym, że pan Waksman planuje dokonać zamachu terror-informatycznego.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

Jak więc teraz mam pracować nad rozwijaniem swoich systemów, które stworzyłem? Dlaczego Rada podjęła taką decyzję? Jakie są pobudki?

Ogół twórczości, przede wszystkim dzisiejsze odmówienie wykonania swoich obowiązków i uzurpowanie sobie władzy arbitralnej interpretacji przepisów prawnych FEDERACJI NORDACKIEJ i stosowanie ich do FORUM NUI.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
Teraz, Burek napisał:

Rada podjęła taką decyzją z powodu dobiegających do niej sygnałów o tym, że pan Waksman planuje dokonać zamachu terror-informatycznego.

this

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
Teraz, Burek napisał:

Skąd takie informacje? XD

Nikt nic takiego nie planował, to jakieś żałosne insynuacje podparte niczym XD

Pojebało was? XDDD

Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

Skąd takie informacje? XD

Nikt nic takiego nie planował, to jakieś żałosne insynuacje podparte niczym XD

Pojebało was? XDDD

Zarówno ja i nasz agent @Elisa Kirianóo von Hohenburgbyli świadkami, że takie plany są snute.

Opublikowano
Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Ogół twórczości, przede wszystkim dzisiejsze odmówienie wykonania swoich obowiązków i uzurpowanie sobie władzy arbitralnej interpretacji przepisów prawnych FEDERACJI NORDACKIEJ i stosowanie ich do FORUM NUI.

W jaki sposób ja zastosowałem jakiekolwiek przepisy prawne do funkcjonowania forum NUI? To, że nie umieściłem reklamy niczemu nie dowodzi, bo jako pracownik mam prawo do szacunku ze strony pracodawcy i petentów - to jej nie wyrażało. Dlaczego inny admin nie wstawił reklamy? Co to jest za pojebane działanie?

Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

W jaki sposób ja zastosowałem jakiekolwiek przepisy prawne do funkcjonowania forum NUI? 

Powołał się Pan na przepisy Kodeksu Karnego FN i widniejące w nich BESTIALSTWO

1 minutę temu, Waksman napisał:

To, że nie umieściłem reklamy niczemu nie dowodzi, bo jako pracownik mam prawo do szacunku ze strony pracodawcy i petentów - to jej nie wyrażało. 

Oczywiście, ale swoich praw może Pan dowodzić w sądzie, a nie poprzez tego typu działania "protestu"...?

2 minuty temu, Waksman napisał:

Dlaczego inny admin nie wstawił reklamy?

Może i wstawi, to powinno być już poza obszarem Pana zainteresowania.

Co to jest za pojebane działanie?

Witam chyba nie

99792411588297495.png

Opublikowano
Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Powołał się Pan na przepisy Kodeksu Karnego FN i widniejące w nich BESTIALSTWO

Zrobiłem to na Discordzie, korzystając z nieoficjalnych kanałów komunikacyjnych, toteż nie było to moje oficjalne i ostateczne stanowisko jako Technika NUI. Zostało to źle odebrane przez radę, bo po otrzymaniu polecenia wykonałbym je, jednak takiego nie otrzymałem. Wydawać by się mogło, że całość jest zaplanowana i wymierzona w moją osobę z niewiadomych przyczyn. Co to ma być?

Opublikowano
Teraz, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał:

Nie było takich planów, proszę o kolejny temat

Odmawiam nadania kolejnego tematu.

101005704499836338.png

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Burek napisał:

Odmawiam nadania kolejnego tematu.

101005704499836338.png

A ja powiem na takie coś Liberum Veto na takie coś dla cb. @Burek na ten zrzut ekranu

Edytowane przez Elisa Mitchell

IIFNiWINKULIA.png.e9b98fe047a341513aad566a14bc8dea.png

Opublikowano
1 minutę temu, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał:

A ja powiem na takie coś Liberum Veto na takie coś dla cb. @Burek na ten zrzut ekranu

lol właśnie zostałaś wykolegowana przez Waksmana i Plejka 😭

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Opublikowano

Nie było takich rozmów, a jako ich uczestnik mogę to potwierdzić. Myślę, że kolega @Damiano Robingren również, bo też uczestniczył w tej rozmowie.

potwierdzam #FreeWaksman

Opublikowano
3 minuty temu, Damiano Robingren napisał:

potwierdzam #FreeWaksman

Waksman jest free. Nie musi już pełnić żadnych obowiązków. A najchętniej to chciałbym, żeby był vogelfrei.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
Opublikowano
Teraz, Burek napisał:

Waksman jest free. Nie musi już pełnić żadnych obowiązków. A najchętniej to chciałbym, żeby był vogelfrei.

Z tego co wiem wiele osób chce, abyś ty zniknął, więc jedziemy na tym samym wózku skarbie XD

Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

Z tego co wiem wiele osób chce, abyś ty zniknął, więc jedziemy na tym samym wózku skarbie XD

No nie musisz znikać, chyba że pójdziesz ze swoją planowaną secesją i atakiem. Po prostu nie będziesz już adminkiem.

• Wow 1
Opublikowano
Teraz, Burek napisał:

No nie musisz znikać, chyba że pójdziesz ze swoją planowaną secesją i atakiem. Po prostu nie będziesz już adminkiem.

Ojoj, uważaj, że się przejmę. Naprawdę, pozwolę ci mieć to złudne wrażenie, bylebyś się cieszył jak małpka XD

Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

Ojoj, uważaj, że się przejmę. Naprawdę, pozwolę ci mieć to złudne wrażenie, bylebyś się cieszył jak małpka XD

Dobra to Muratyka zostaje w Federacji czy idzie na niepodległość i szuka wholesome chungusów na reddicie?

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
Opublikowano

Oczywiście, że zostaje. Szerzenie dezinformacji o jakiejś secesji to świętokradztwo.

To opcja kalkilistyczna rozpoczęła posługiwać się retoryką secesjonistyczną w odpowiedzi na własną niepopularność polityczną, podkopując fundamenty istnienia państwa.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
Opublikowano
4 minuty temu, Waksman napisał:

Oczywiście, że zostaje. Szerzenie dezinformacji o jakiejś secesji to świętokradztwo.

image.png

• Lubię to 2

99792411588297495.png

Opublikowano
1 minutę temu, Burek napisał:

To opcja kalkilistyczna rozpoczęła posługiwać się retoryką secesjonistyczną w odpowiedzi na własną niepopularność polityczną, podkopując fundamenty istnienia państwa.

Nie sądzę. Jak już powiedziałem na Discordzie co słyszałeś - ankieta miała charakter opiniotwórczy i prywatny i nie stanowiła oficjalnego stanowiska Kancelarii Prezydenta IV Republiki. Proszę nie insynuować więc, że ktokolwiek posługiwał się taką retoryką, bo to zwykłe kłamstwo i manipulacja.