Kamiljan de Harlin 958 Opublikowano 9 Września Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 9 Września Jako Prezydent, czyli organ powołujący Przewodniczącego i Członków Federalnej Komisji wyborczej, ogłaszam otwarcie rekrutacji na wakaty w FKW. Poszukujemy Przewodniczącego oraz Członków Komisji Wyborczej. Zakres obowiązków i charakter pracy poznacie bliżej w przygotowanej przeze mnie instrukcji: Proszę potencjalnych chętnych o zgłaszanie się w tym wątku. ZGŁOSZENIE Imię i nazwisko: Funkcja: Członek/Przewodniczący/Obojętnie Zgłaszam się, bo: Dodatkowe informacje: Mile widziane jest dodanie do posta jakiego wynagrodzenia oczekujecie, jakim czasem dysponujecie, etc. Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 958 Opublikowano 15 Października Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października KOMUNIKAT PREZYDENTA W przypadku jeśli do końca dnia 16 października 2025 roku nie zgłosi się żaden kandydat na Przewodniczącego Federalnej Komisji Wyborczej, powołam na ten urząd siebie samego i rozpiszę wybory, a następnie podam się do dymisji po zakończeniu głosowania. Jednocześnie wyrażam głęboką nadzieję na to, że ktoś jeszcze poza Prezydentem troszczy się o losy państwa i zgłosi swoją kandydaturę. Napisany przeze mnie poradnik do pełnienia służby w FKW jest dostępny cały czas na forum i można się nim posiłkować nawet w trakcie pracy. @Obywatel Federacji Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 155 Opublikowano 18 Października Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 18 Października ZGŁOSZENIE Imię i nazwisko: Damiano Robingren Funkcja: Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Zgłaszam się, bo: Uważam, że Federalna Komisja Wyborcza powinna działać w sposób całkowicie przejrzysty oraz merytoryczny. Chciałbym zadbać o to, by każdy proces wyborczy przebiegał zgodnie z prawem, w spokojnej atmosferze z poszanowaniem zasad współżycia publicznego. Mam doświadczenie w pracy administracyjnej, które pozwala mi skutecznie koordynować działania zespołu i dbać o terminowość procedur. Dodatkowe informacje: Obecnie nie jestem zaangażowany politycznie i zależy mi na rzetelności i bezstronności całej instytucji. Dysponuję wystarczającym czasem, aby móc aktywnie pełnić funkcję przewodniczącego i poświęcić należytą uwagę wszystkim obowiązkom. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 958 Opublikowano 21 Października Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października @Damiano Robingrengratuluję wygrania konkursu na stanowisko Przewodniczącego FKW. Akt powołania: https://nordata.org/dp/akt.php?id=227 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi