Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 2 Czerwca 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 36 minut temu, Heinz-Werner Grüner napisał: Żeby nie być gołosłownym to "akcja transportowa" trwa! https://forum.austro-wegry.org/viewtopic.php?t=1172 - docelowo oczywiście trafi do Edelweiss. Niby wiem że MAW jest zaprzyjaźnioną mikronacją ale jak tak sobie przysiadłem i rozejrzałem doszedłem do wniosku że troszeczkę mi nie wypada pakować się w butach do cudzego domu i prowadzenie tam swojej narracji więc pominąłem MAW i od razu dotarłem z ładunkiem do Edelweiss. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 10 Stycznia Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Panie kierowniku, nie dałoby się zorganizować takiej oto lokomotywy elektrycznej dla Kiriańskich Kulei Państwowych? Zapłacę każdą cenę. Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 10 Stycznia Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 3 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Panie kierowniku, nie dałoby się zorganizować takiej oto lokomotywy elektrycznej dla Kiriańskich Kulei Państwowych? Zapłacę każdą cenę. Oczywiście. Tak jak rozmawialiśmy - to będzie 50 Ꞥ. Proszę zrobić przelew na konto Waksman Group w MBP i podesłać potwierdzenie. Jakieś wymarzone kolory dla tej lokomotywy Pan ma? Jak tak to proszę opowiedzieć, ładnie pomalujemy 🙂 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 10 Stycznia Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 8 minut temu, Waksman napisał: Oczywiście. Tak jak rozmawialiśmy - to będzie 50 Ꞥ. Proszę zrobić przelew na konto Waksman Group w MBP i podesłać potwierdzenie. Jakieś wymarzone kolory dla tej lokomotywy Pan ma? Jak tak to proszę opowiedzieć, ładnie pomalujemy 🙂 To ja poproszę na ciemnozielono może. Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 14 Stycznia Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia To ten tego, proszę o przystawienie lokomotywy do moich węglarek i puszczenie ich do Zwierzogródu Towarowego! Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 14 Stycznia Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Godzinę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: To ten tego, proszę o przystawienie lokomotywy do moich węglarek i puszczenie ich do Zwierzogródu Towarowego! Się robi. Lokomotywa przestawiona na wasze węglarki do stacji Zwierzogród Główny Towarowy ZTB na tor nr 7 😉 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi