Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lotnisko w Gaudium, tradycyjnej stolicy Doctriny, jak zwykle nawet w niedzielne popołudnie tętniło życiem. Augustowi de la Sparasanowi wydawało się, że dzisiaj zleciała się tu połowa Federacji Nordackiej i nagle wyspa stała się akurat tego szczególnego dnia najważniejszym punktem na turystycznej mapie Imperium, a może nawet i całej Federacji. Ale nie na jakichś przypadkowych turystów tu oczekiwano. On, mniejszościowy udziałowiec Spółki Akcyjnej Utopia stał tutaj wraz z dyrektorem generalnym tejże spółki, @Kamiljan de Harlinoraz przedstawicielem Ampraczen-Koribien Cars, @Leszek Ebe. Bez nich nie powstałby nawet pomysł tego spotkania, ale w centrum uwagi była dziś delegacja z Beatudzkiej Republiki Demokratycznej, która została zaproszona na rozmowy w sprawie zawarcia umowy handlowej. Czekali tak blisko płyty lotniska, jak tylko się dało, ażeby nowo przybyli goście z BRD ani przez chwilę nie poczuli się zagubieni w obcym kraju na obcym kontynencie.

• Lubię to 2
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano

Tak też przy lotnisku stałem ja w formie obserwatora. Wiedziałem że będzie dotyczyć to rozmów biznesowych i tak czekając obok Augusta de la Sparasana powiedziałem tylko.

- No cześć, przybyłem. Czekamy na naszych gości i oczywiście tak jak obiecałem, będę uważnym obserwatorem rozmów między Utopią a władzami Beatudzkiej Republiki Demokratycznej w sprawie rozmów o umowie między firmami Ampraczen-Koribien Cars i Spółki Akcyjnej Utopia, a Beatudzką Republiką Demokratyczną.

• Kocham to! 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...