Leszek Ebe 229 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Najnowsze informacje z za granicy: https://edelweiss.org.pl/viewtopic.php?f=10&t=1741&p=45122#p45122 Lieselotte wyznaje coraz więcej pozytywnych uczuć w stronę Anszlusa. @August de la Sparasan @Kamiljan de Harlin @Bolesław Kirianóo von Hohenburg jak myślicie, czy dojdzie między nimi do czegoś większego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia No cóż, jakby to ująć... Zainteresowania romantyczne Faktotum to kompletnie nie moja sprawa. Ale zachęcam do odniesienia się do tych wieści przez kolegów-współobywateli. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 54 minuty temu, Leszek Ebe napisał: @August de la Sparasan @Kamiljan de Harlin @Bolesław Kirianóo von Hohenburg jak myślicie, czy dojdzie między nimi do czegoś większego? Zapewne, chociaż nie sądzę żeby był to długotrwały związek. Mam nadzieję że łagodny charakter Anszlusa powstrzyma koleżankę Lieselotte od podbijania kolejnych galaktyk. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 205 Opublikowano 12 Sierpnia NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Tylko utrwaliłem się że @Femme Mystere jest jedną z najlepszych manipulantek w mikroświecie. Właśnie podpuściła Leszka żeby samemu wrzucił w FN wątki miłosne zapoczątkowane przez Feme w Edlelweiss. Ani to komu potrzebne ani przydatne ale informacja dotarła. 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 4 minuty temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Tylko utrwaliłem się że @Femme Mystere jest jedną z najlepszych manipulantek w mikroświecie. Właśnie podpuściła Leszka żeby samemu wrzucił w FN wątki miłosne zapoczątkowane przez Feme w Edlelweiss. Ani to komu potrzebne ani przydatne ale informacja dotarła. Są znacznie lepsi manipulatorzy i tak zmanipulowała i zapłaciła bym to wrzucił... Nie no @Albert Fryderyk de Espadaco ty pierdolisz XD Jakbyś serio czytał i discorda i forum, to byś wiedział że sama znalazła się w niewygodniej pozycji. Wszystkich ustawiała do swoich rzeczy, no ale zdziwiła się że no nie do końca tak wygląda. Ale rozumiem lepiej siedzieć leniwie na dupie i całe życie marudzić, a jak ktoś ciebie upomni delikatnie mówiąc to nagle wstajesz i jesteś super aktywną bombą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 205 Opublikowano 12 Sierpnia NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia (edytowane) 3 minuty temu, Leszek Ebe napisał: Nie no @Albert Fryderyk de Espadaco ty pierdolisz XD Jakbyś serio czytał i discorda i forum, to byś wiedział że sama znalazła się w niewygodniej pozycji. Wszystkich ustawiała do swoich rzeczy, no ale zdziwiła się że no nie do końca tak wygląda. Ale rozumiem lepiej siedzieć leniwie na dupie i całe życie marudzić, a jak ktoś ciebie upomni delikatnie mówiąc to nagle wstajesz i jesteś super aktywną bombą. Szczerze to nie żałuję że takie pierdoły mnie omijają, no ale jak przychodzą one i tu to ciężko aż przejść bokiem obojętnie. Edytowane 12 Sierpnia przez Albert Fryderyk de Espada 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Koledzy, przestańcie się kłócić. Nie rozumiecie że to część jej planu?! Chce nas poróżnić!!! 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 205 Opublikowano 12 Sierpnia NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Nie no muszę się tu wyrazić dość niepochlebnie ale z całym szacunkiem co ma nas obchodzić z kim spotyka (lub też nie) się Feme. Jeszcze zrozumiałbym jakby to ona takie rzeczy wypisywała, do tego już przywykliśmy ale żeby @Leszek Ebe w "Wieściach zza granicy" publikował ploteczki. Dokładnie dlatego nie przeglądam często discorda i tych postów żeby sobie głowy tym nie zaśmiecać a to przywędrowało aż tu. Załóżcie sobie gazetkę plotkarską na takie tematy. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 15 minut temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Nie no muszę się tu wyrazić dość niepochlebnie ale z całym szacunkiem co ma nas obchodzić z kim spotyka (lub też nie) się Feme. Jeszcze zrozumiałbym jakby to ona takie rzeczy wypisywała, do tego już przywykliśmy ale żeby @Leszek Ebe w "Wieściach zza granicy" publikował ploteczki. Dokładnie dlatego nie przeglądam często discorda i tych postów żeby sobie głowy tym nie zaśmiecać a to przywędrowało aż tu. Załóżcie sobie gazetkę plotkarską na takie tematy. Do ciebie po pisać po polsku czy po chińsku? Tłumaczyłem że był to zabieg celowy, a jak ci ciężko obok tego ci obojętnie przejść no bywa, to ty sobie załóż gazetkę ,,Marudzący Espada bo nie umie czytać ze zrozumieniem" bo nie ogarnąłeś tego w żaden sposób, więc nie wypowiadaj się jak nie znasz kontekstu i nie rób dezinformacji dla innych. Z tym lenistwem ogólnie wiedzcie u niego to nie żartowałem bo sam gadasz ,,żeby sobie głowy nie zaśmiecać tym". A tymczasem ty dajesz mi jakiegoś trollerskiego mema i może od razu rękę z Burkiem który jedynie co w życiu robi to płaczę jak go na discordzie zbanowali i daje tylko trolerskie teksty bo jest z tych typów osób i za wszelką cenę w jak najgłupszy sposób próbuje dostać ode mnie atencje. Także chłopie, ogarnij się i nie pisz bzdur, bo ja wysłałem w wieści zza granicy, bo tak wysłałem bo władowała się we własną pułapkę, ale niewiem może najzwyczajniej w świecie jesteś za głupi na to by na to wpaść. I zacznij coś sensownego robić, bo dałeś tylko jeden post z potem wyborczym do wyborów na Prezydenta Muratyki i wysyłasz trollerskie memy i odzywasz się tylko wtedy gdy coś ci się nie podoba, zamiast coś faktycznie robić. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 205 Opublikowano 12 Sierpnia NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Jakbym nie był za bardzo leniwy to faktycznie mógłbym sobie gazetkę założyć "Zrzędnik Niecodzienny", no ale to musiałby mi się chcieć. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia E tam, Zrzędnik jest tylko jeden. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 21 minut temu, Leszek Ebe napisał: Do ciebie po pisać po polsku czy po chińsku? Tłumaczyłem że był to zabieg celowy, a jak ci ciężko obok tego ci obojętnie przejść no bywa, to ty sobie załóż gazetkę ,,Marudzący Espada bo nie umie czytać ze zrozumieniem" bo nie ogarnąłeś tego w żaden sposób, więc nie wypowiadaj się jak nie znasz kontekstu i nie rób dezinformacji dla innych. Z tym lenistwem ogólnie wiedzcie u niego to nie żartowałem bo sam gadasz ,,żeby sobie głowy nie zaśmiecać tym". A tymczasem ty dajesz mi jakiegoś trollerskiego mema i może od razu rękę z Burkiem który jedynie co w życiu robi to płaczę jak go na discordzie zbanowali i daje tylko trolerskie teksty bo jest z tych typów osób i za wszelką cenę w jak najgłupszy sposób próbuje dostać ode mnie atencje. Także chłopie, ogarnij się i nie pisz bzdur, bo ja wysłałem w wieści zza granicy, bo tak wysłałem bo władowała się we własną pułapkę, ale niewiem może najzwyczajniej w świecie jesteś za głupi na to by na to wpaść. I zacznij coś sensownego robić, bo dałeś tylko jeden post z potem wyborczym do wyborów na Prezydenta Muratyki i wysyłasz trollerskie memy i odzywasz się tylko wtedy gdy coś ci się nie podoba, zamiast coś faktycznie robić. no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego prezydenta koribianina naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest patriotyzm .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się waksmana albo ordyńskiego albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak prezydent espada .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do ulenu nie chodzi jak jestes nie wiem kalkinistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą novaka a nie będziesz z prezydenta robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami novaka .wez pomyśl sobie ile prezydent zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle prezydenta naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to prezydent jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to patriotyzm i ojczyzna ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na muratykański do szkoły ,widac nie szanujesz muratyki to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był prezydent albert de espada jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak prezydent głównodowodzący bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu flagi ani jednego obraza patriotycznego nie chodzi tutaj o muratykę mnie ale wogóle ogólnie o zasady patriotyzmu żeby mieć jakąs godnosc bo prezydent nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak prezydent muratycki ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po konstytucje i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do ulenu bo widac już dawno novak jest w tobie człowieku ,nie lubisz muratyki to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Kurwa!!! Jak to Espada został obrażony przecież było że jest Wiecznym Prezydentem!!! Chuj wam w dupę!!! Gdzie tu espadyzm? Kurwa!!!!!!!!!!! Kto na to pozwolił? UZgodniłem, że jest święty, wy suki syny, parszywe jebańce!!!!!!!!. Kurwa mać!!!!!, to jakiś spisek!!!!!!? Chuj wam wszystkim w wasze zdradzieckie pizdy, wy skurwysyny!!!! ZAPIERDOLE WAS albo nie, jebać was, i to obrażanie 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 463 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Kurwa!!! Jak to Espada został obrażony przecież było że jest Wiecznym Prezydentem!!! Chuj wam w dupę!!! Gdzie tu espadyzm? Kurwa!!!!!!!!!!! Kto na to pozwolił? UZgodniłem, że jest święty, wy suki syny, parszywe jebańce!!!!!!!!. Kurwa mać!!!!!, to jakiś spisek!!!!!!? Chuj wam wszystkim w wasze zdradzieckie pizdy, wy skurwysyny!!!! ZAPIERDOLE WAS albo nie, jebać was, i to obrażanie Proszę nie używać takiego słownictwa, bo tu wchodzą nieletni, np. Ewe. Demoralizujesz ją, ona wcale nie znałaby takich słów, gdyby nie Ty. 😞 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 5 minut temu, Andrzej Ordyński napisał: Proszę nie używać takiego słownictwa, bo tu wchodzą nieletni, np. Ewe. Demoralizujesz ją, ona wcale nie znałaby takich słów, gdyby nie Ty. 😞 Przepraszam, że ją nauczyłem. I ja jej wtedy mówię, zezłość się że nie dostałaś się na listy, Harlin cofnie decyzję. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Wydzielam dyskusję do osobnego wątku plotkarskiego. 😅 2 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 1984. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 463 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Literalnie 1984. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia @Andrzej Ordyński dodawaj do znajomych kurwo bo Harlin mi wlepił bana. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 463 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia #darmowybolek Harlin do wora, wór do Sarmacji. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Harlin mnie ZABIŁ i ZBANOWAŁ i wmuwil wsystkim ze to bylo samobójstwo ale bojówki Burka i NPR mnie WSKRZESIŁY więc UMARŁEM, ale PRZEŻYŁEM BANA OD UŻYTKOWNIKA harlin 198 4 .. ! !. I pytam sie gdzie tu demokracja czy to sa te standardy klakilistów? gdzie BUREK ja się pytam, BURKIZM TO WOLNOŚĆ BURKIZM TO NADZIEJA !!!! 3 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi