Tadeusz I Wielki 345 Opublikowano 8 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Szanowni Państwo! Wkrótce zbliżają się 3 miesiące istnienia Ministerstwa Rolnictwa, dlatego w związku z tym przygotowałem krótki raport, na temat tego jak ma się w naszym kraju rolnictwo. KIRIAŃSKIE TERYTORIA ARKTYCZNE KTA jest jednym z najważniejszych punktów badań Ministerstwa Rolnictwa na temat gleb, nowoczesnych technologii rolniczych, ekstremalnych warunków pogodowych, innowacyjnych rozwiązań, i wielu innych rzeczy. Z naszych raportów z KTA wynika, że technologie lekkiego ocieplania gleby w ekstremalnych warunkach klimatycznych daje znaczący wynik - rolnictwo w takich miejscach dzięki tej technologii rozwija się szybciej, niż w pozostałych miejscach o takim klimacie, a rolnictwo w KTA, używające tej technologii, można porównać rozwojem do normalnych farm, w normalnych warunkach klimatycznych. IMPLEMENTACJA ROLNICTWA DO WSG W swoim exposé z 29 maja przedstawiłem projekt implementacji systemu rolnictwa do Wielkiego Systemu Gospodarczego, przy współpracy z NKI, tak aby w WSG znalazła się m.in. uprawa plonów, hodowla zwierząt, produkcja żywności czy system głodu i zdrowia. Kilka dni później (31 maja) zgłosiłem projekt do NKI, a 7 czerwca uzupełniłem go o szczegóły implementacji. 6 lipca projekt oficjalnie uzyskał zielone światło od prezesa NKI. WSPÓŁPRACA Z PRZEDSIĘBIORSTWAMI We współpracy z Montem udało nam się dołączyć do badań nad glebą w Ałłopolu, oraz nadzorowaniem nad jej oczyszczaniem. Mont również planuje dofinansować nordackie farmy w darmowe maszyny rolnicze, co uważamy za sukces. Gotowość do współpracy zgłosiła również firma Skrzynecki Company. To tylko 3 z naszych punktów, a jest ich jeszcze troszkę, które planujemy i stale realizujemy. Dla dobra nordackiego rolnictwa, dla dobra Nordaty! #MakeNordataGreatAgain! 2 2 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 42 Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia szkoda że się nie udało zaimplementować rolnictwa do WSG ale dobrze wiedzieć że ktoś się zainteresował tym by NKI wniosek napisacc o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 345 Opublikowano 9 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 20 godzin temu, Ewe Novak napisał: szkoda że się nie udało zaimplementować rolnictwa do WSG ale dobrze wiedzieć że ktoś się zainteresował tym by NKI wniosek napisacc o to Mam szczerą nadzieję że w końcu coś ruszyło i rolnictwo zostanie zaimplementowane do WSG, narazie wystarczy nam czekać I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi