• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Witam Serdecznie(Wątek powstał na potrzeby Lekcji w Mikronacje)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

Cześć jestem Andrzej Dąbek i uwielbiam jazdę na rowerze i dowiedziałem się że istnieją coś takiego jak mikronacje. Co mogę robić w waszej mikronacji.

Opublikowano

• NIO: 2709210001

Ale o co chodzi.

SYoeTe3.png 100505667931999071.png
    Kaspar Venir Waksman-Dëter
    Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji
    były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png

Opublikowano

Panie Dąbek, gdzież Pan jest?! Ale nie no o co chodzi? Jestem śmiertelnie poważny @Leszek Ebe

Suspicious Dog GIFs | Tenor

SYoeTe3.png 100505667931999071.png
    Kaspar Venir Waksman-Dëter
    Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji
    były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png

Opublikowano

Czekaj robiłem poradnik dla nowych osób w postaci krótkiego filmiku, zaraz zrobię odpowiedni wątek, ten powstał jak widać było w nawiasie do celów edukacyjnych.

• 4 tygodnie później...
    Opublikowano
  •   Zaimki: dowolne

•   Zaimki: dowolne
    W dniu 4.08.2025 o 18:04, Leszek Ebe napisał:

Cześć jestem Andrzej Dąbek i uwielbiam jazdę na rowerze i dowiedziałem się że istnieją coś takiego jak mikronacje. Co mogę robić w waszej mikronacji.

Możesz robić tu rzeczy, których nie jesteś w stanie osiągnąć w realu. Jeśli marzysz o zostaniu Posłem na Sejm Rzeczypospolitej, to u nas możesz zostać Kongresmenem by spełnić swoje pragnienie choć odrobinę. Możesz budować tutaj trwałe i stabilne relacje z różnie myślącymi ludźmi, z różnymi spojrzeniami na życie. Możesz u nas rozwijać swoje hobby i umiejętności, które przydadzą Ci się w realnym życiu, w realnej pracy. Rozwiniesz u nas umiejętności społeczne oraz nauczysz się żyć w społeczeństwie... 

Możesz też alternatywnie poświęcić się trollingowi albo kręceniu rewolucji. 

• Lubię to 2

Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny .

Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem.

101005704499822879.png