Skocz do zawartości

Witam Serdecznie(Wątek powstał na potrzeby Lekcji w Mikronacje)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem Andrzej Dąbek i uwielbiam jazdę na rowerze i dowiedziałem się że istnieją coś takiego jak mikronacje. Co mogę robić w waszej mikronacji.

Opublikowano
1 minutę temu, Waksman napisał:

Ale o co chodzi.

Kolega Leszek zapomniał się przelogować. 

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej

Opublikowano

Czekaj robiłem poradnik dla nowych osób w postaci krótkiego filmiku, zaraz zrobię odpowiedni wątek, ten powstał jak widać było w nawiasie do celów edukacyjnych.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 4.08.2025 o 18:04, Leszek Ebe napisał:

Cześć jestem Andrzej Dąbek i uwielbiam jazdę na rowerze i dowiedziałem się że istnieją coś takiego jak mikronacje. Co mogę robić w waszej mikronacji.

Możesz robić tu rzeczy, których nie jesteś w stanie osiągnąć w realu. Jeśli marzysz o zostaniu Posłem na Sejm Rzeczypospolitej, to u nas możesz zostać Kongresmenem by spełnić swoje pragnienie choć odrobinę. Możesz budować tutaj trwałe i stabilne relacje z różnie myślącymi ludźmi, z różnymi spojrzeniami na życie. Możesz u nas rozwijać swoje hobby i umiejętności, które przydadzą Ci się w realnym życiu, w realnej pracy. Rozwiniesz u nas umiejętności społeczne oraz nauczysz się żyć w społeczeństwie... 

Możesz też alternatywnie poświęcić się trollingowi albo kręceniu rewolucji. 

• Lubię to 3

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png