Andrzej Ordyński 462 Opublikowano 4 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Dziś na discordzie prezydent Harlin zbanował kolegę Burka za wysyłanie treści, które nie trafiają w jego gust estetyczny. Lud koczujący Nowej Ordy wyraża pełną solidarność z represjonowanym i wzywa wszystkie demokratyczne siły Nordaty do okazania sprzeciwu wobec represyjnej władzy. Jak długo będą zdarzały się podobne represje, tak długo nie będzie mowy o dołączeniu Nowej Ordy do Federacji Nordackiej. Nordaciarze nie mogą być niewolnikami garstki opętanych. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 4 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 22 minuty temu, Andrzej Ordyński napisał: Jak długo będą zdarzały się podobne represje, tak długo nie będzie mowy o dołączeniu Nowej Ordy do Federacji Nordackiej. Nordaciarze nie mogą być niewolnikami garstki opętanych. Kolega chyba tu implikuje, że ten serwer discord jest w jakiś sposób oficjalnym serwerem II Federacji tylko dlatego, że nazywa się tak samo jak państwo. Tymczasem jest to prywatny serwer kolegi Waksmana, który akurat sobie zdecydował, że forumowi członkowie NKI mogą być też administracją na discordziku. Oficjalnego, państwowego serwera nie ma (i dlatego nie zgadzam się na przeprowadzanie zgłoszeń na wybory za jego pośrednictwem !!!!!! @Kamiljan de Harlin), a zamiast niego są dwa prywatne o nazwach nawiązujących do II FN, jeden główny, który czasem jest 1984 jak adminom się chce moderować i jeden wolnościowy, należący do mnie. Sytuacja niejakiego brata Marcina Burka to konflikt między e-proletariatem a adminofaszystowskim systemem, a nie między Nordatczykami i ich władzami. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 462 Opublikowano 4 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Kolega chyba tu implikuje, że ten serwer discord jest w jakiś sposób oficjalnym serwerem II Federacji tylko dlatego, że nazywa się tak samo jak państwo. Tymczasem jest to prywatny serwer kolegi Waksmana, który akurat sobie zdecydował, że forumowi członkowie NKI mogą być też administracją na discordziku. Oficjalnego, państwowego serwera nie ma (i dlatego nie zgadzam się na przeprowadzanie zgłoszeń na wybory za jego pośrednictwem !!!!!! @Kamiljan de Harlin), a zamiast niego są dwa prywatne o nazwach nawiązujących do II FN, jeden główny, który czasem jest 1984 jak adminom się chce moderować i jeden wolnościowy, należący do mnie. Sytuacja niejakiego brata Marcina Burka to konflikt między e-proletariatem a adminofaszystowskim systemem, a nie między Nordatczykami i ich władzami. Dziękuję za wyjaśnienie. Jeśli to serwer prywatny, niezwiązany z Federacją Nordacką, to oczywiście forum FN nie jest odpowiednim miejsce na rozstrzyganie tej kwestii. Wobec tego chciałbym zachęcić kolegów, żeby więcej kwestii związanych z życiem mirkonacyjnym odbywało się na forum, a mniej na discordzie. Realia są takie, że jak miałem okresy focha i wychodziłem z discorda, to niespecjalnie się orientowałem, co w ogóle dzieje się w państwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 4 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Teraz, Andrzej Ordyński napisał: Dziękuję za wyjaśnienie. Jeśli to serwer prywatny, niezwiązany z Federacją Nordacką, to oczywiście forum FN nie jest odpowiednim miejsce na rozstrzyganie tej kwestii. Wobec tego chciałbym zachęcić kolegów, żeby więcej kwestii związanych z życiem mirkonacyjnym odbywało się na forum, a mniej na discordzie. Realia są takie, że jak miałem okresy focha i wychodziłem z discorda, to niespecjalnie się orientowałem, co w ogóle dzieje się w państwie. A to jest fakt. Ile ja bym dał za takie bezsensowne dyskusje na forum tak, jak to czasami robimy na Discordzie XD Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi