Leszek Ebe 229 Opublikowano 11 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Tak też witam i zapraszam na I Mistrzostwa Wyścigowe Nordacko-Edelweisskie Grand Tour!(w skrócie I MWN-EGT). Zasady dotyczące I MWN-EGT: 1.Mistrzostwa składają się z 8 wyścigów z różnych tras 2.Wszystkie trasy mają po 7 okrążeń 3.Poniżej przedstawiam jak będzie wyglądała punktacja za wyścig: 1 miejsce: 30 punktów 2 miejsce: 25 punktów 3 miejsce: 22 punkty 4 miejsce: 20 punktów 5 miejsce: 18 punktów 6 miejsce: 16 punktów 7 miejsce: 14 punktów 8 miejsce: 12 punktów 9 miejsce: 11 punktów 10 miejsce: 10 punktów 11 miejsce: 9 punktów 12 miejsce: 8 punktów 13 miejsce: 7 punktów 14 miejsce: 6 punktów 15 miejsce: 5 punktów 16 miejsce: 4 punkty 17 miejsce: 3 punkty 18 miejsce: 2 punkty 19 miejsce: 1 punkt 20 miejsce: 0 punktów 4.Na początku wybieramy nazwę swojego kierowcy, w jakim ma być zespole oraz wybieramy mu statystyki samochodu od 0-10 na(do wykorzystania mamy 10 punktów), daję przykład: Speed: 3 Acceleration: 4 Grip: 0 Turbo: 3 5.Wprowadzone statystyki samochodu utrzymują się do końca sezonu 6.Drugi kierowca zespołu nie ma wpływu na statystyki samochodu. 7.W przypadku gdy zgłosi się mniej niż 20 chętnych, to pozostałe miejsca wypełniam botami. 8.Wyścigi wygrywa ten zespół, który zdobędzie najwięcej punktów w całych mistrzostwach. 9.Nagrywki związane z Mistrzostwami pojawią się tutaj oraz na wątku w Edelweiss, związanym z tym tematem. Także zapraszam do zgłaszania się pod tym wątkiem 😉 Zapisani Uczestnicy: Zapisani kierowcy: a)Leonor Sparasan: -Kierowca nr.1: Kamiljan Harlin -Kierowca nr.2: - -Samochód: Speed: 4 Acceleration: 3 Grip: 2 Turbo: 1 b)Haisar Racing Team Kierowca 1: Sadyr Ruani Kierowca 2: Aidar Mehendżed -Samochód: Speed: 5 Acceleration: 1 Grip: 1 Turbo: 3 c)Sølvhjul Racelag Kierowca 1: Leif Hauksson Kierowca 2: Björn Vetter -Samochód: Speed: 2 Acceleration: 4 Grip: 3 Turbo: 1 d)Grüner Rennsport Kierowca 1: Miki Fauda Kierowca 2: Rochen Jindt -Samochód: Speed: 5 Acceleration: 2 Grip: 2 Turbo: 1 e)HohenBRUMg Kierowca 1: Bolesław Kirianóo von Hohenburg Kierowca 2: Slawojka Ignacy Hohenbórg-Monaschor Samochód: Speed: 5 Acceleration: 3 Grip: 1 Turbo: 1 f)AKC Utopia Leszek Team Kierowca 1: Mark Webber Kierowca 2: Ronald Heinekken Samochód: Speed: 3 Acceleration: 2 Grip: 1 Turbo: 4 Edytowane 12 Czerwca przez Leszek Ebe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 11 Czerwca Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Leonor Sparasan Speed: 4 Acceleration: 3 Grip: 2 Turbo: 1 2 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 12 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Nazwa: HohenBRUMg Kierowcy: Bolesław Kirianóo von Hohenburg, Slawojka Ignacy Hohenbórg-Monaschor Statystyki: Speed: 5 Acceleration: 3 Grip: 1 Turbo: 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 13 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Zapisy zamykam dziś o godzinie 14. Jeśli do tej pory nikt więcej nie dołączy, to zapisy zamykam i wkrótce rozpoczynam wyścigi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 13 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Dobra rekrutację uważam za zamkniętą. A teraz przedstawiam jakie będę tory wyścigowe: -Singapore -Germany 2 -Czech Republic -Australia 2 -USA 500 -Mexico -China -Monaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 13 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca No i ostatnia rzecz przed rozpoczęciem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 13 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Jest już runda 1 i 2! Na ten moment w największej formie są Gruner Rennsport oraz hohenBRUMg! Ale Haisar Racing Team też zdobył dużo punktów. A niżej macie transmisję z 1 i 2 wyścigu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 13 Czerwca Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca W dniu 11.06.2025 o 15:12, Kamiljan de Harlin napisał: Leonor Sparasan Speed: 4 Acceleration: 3 Grip: 2 Turbo: 1 Ja składam korektę: Nazwa: Sparasańska Drużyna Pościgowa Kierowcy: Leonor Sparasan, Matilda Repson Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 13 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 1 godzinę temu, Kamiljan de Harlin napisał: Ja składam korektę: Nazwa: Sparasańska Drużyna Pościgowa Kierowcy: Leonor Sparasan, Matilda Repson Zmiany będę mógł wprowadzić dopiero po zakończeniu 1 sezonu. W trakcie nie da się zmieniać nazw kierowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 13 Czerwca Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Pomysł jest git, ale mam kilka propozycji. Filmiki z Crashdaya były dość angażujące, bo tam nie gadała tylko jedna osoba - rozmawiałeś z innymi graczami. Żeby nie było monotonnego monologu, to może przydałoby się komentować Mistrzostwa Wyścigowe z dwójką komentatorów... Albo mam nawet lepszy pomysł - wszedłbyś na kanał glosowy na Discordzie i transmitował rozgrywkę, a chętne osoby (gracze, obserwatorzy) by mogły wejść, oglądać i komentować na żywo. Jak ktoś nie będzie mógł zobaczyć na żywo, to będzie mógł później zobaczyć film na YouTube. W trakcie strima na Discordzie byś nagrywał, a potem to wrzucał na YT. IMO też trochę się ciągnie ten film i trudno dotrwać do końca... Jakby wyścigi były szybsze albo krótsze, to więcej osób by pewnie się zainteresowało, bo jak się dłuży, to nie każdy ma ochotę oglądać. Nie znam się na tej grze, ale może da się w ustawieniach gdzieś zmniejszyć liczbę okrążeń, liczbę rund albo zwiększyć prędkość gry? Zostawiam taktyczne serduszko pod postem. 1 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 13 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Godzinę temu, Kamiljan de Harlin napisał: Pomysł jest git, ale mam kilka propozycji. Filmiki z Crashdaya były dość angażujące, bo tam nie gadała tylko jedna osoba - rozmawiałeś z innymi graczami. Żeby nie było monotonnego monologu, to może przydałoby się komentować Mistrzostwa Wyścigowe z dwójką komentatorów... Albo mam nawet lepszy pomysł - wszedłbyś na kanał glosowy na Discordzie i transmitował rozgrywkę, a chętne osoby (gracze, obserwatorzy) by mogły wejść, oglądać i komentować na żywo. Jak ktoś nie będzie mógł zobaczyć na żywo, to będzie mógł później zobaczyć film na YouTube. W trakcie strima na Discordzie byś nagrywał, a potem to wrzucał na YT. IMO też trochę się ciągnie ten film i trudno dotrwać do końca... Jakby wyścigi były szybsze albo krótsze, to więcej osób by pewnie się zainteresowało, bo jak się dłuży, to nie każdy ma ochotę oglądać. Nie znam się na tej grze, ale może da się w ustawieniach gdzieś zmniejszyć liczbę okrążeń, liczbę rund albo zwiększyć prędkość gry? Zostawiam taktyczne serduszko pod postem. Więc po kolei: 1.Rozumiem że się zgłaszasz? 😄 Co do stremów na discordzie... No po pierwsze i najważniejsze musiałby być odważny człowiek, który wszedł by na tego streama, a właściwie wcześniej na kanał głosowy! No podejrzewam że z tym różnie+czas to pewnie... No właśnie 😄 W pierwszym sezonie tego nie przewiduje, potem zobaczymy. 2.Powiem ci 7 okrążeń w realnych wyścigach to już bardzo mało. Normalnie potrafią trwać takie wyścigi torowe od 40 do nawet 80 okrążeń. A wprowadziłem 7 okrążeń, bo wtedy jest możliwość wzięcia pit-stopu, ewentualnie mógłbym zmniejszyć do 6 okrążeń i wtedy nadal są pit-stopy, ale wtedy pytanie pada w drugą stronę? Czy wyścig byłby mniej uczciwy? 3.Jeszcze ewentualnie co mogę od następnego sezonu zrobić, to zamiast po 2 wyścigi, dawać tylko po jednym wyścigu na jeden filmik i wtedy też filmik będzie krótszy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 13 Czerwca Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Ja na streama mogę wejść. A sześć okrążeń brzmi dla mnie git. 1 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel van der Gibson 89 Opublikowano 14 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca W miarę możliwości też bym pewnie śledził na żywo na streamie. Liczba okrążeń jest okej, bardziej bym może podzielił żeby wyścigi były pojedynczo. Do tego fajna byłaby jakaś mała narracja. Chociaż jeden post że jutro wyścig z informacją gdzie się ścigamy (w mikro oczywiście), jakaś klasyfikacja i dwa zdania zapowiedzi. Z tego można wyciągnąć fajną fabułę 😄 Sam zrobiłem wątek dla swojego zespołu i chciałbym przez jakiś czas regularnie coś pododawać, a taki szybki sezon w tym nie pomaga. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 14 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2 godziny temu, Pavel van der Gibson napisał: W miarę możliwości też bym pewnie śledził na żywo na streamie. Liczba okrążeń jest okej, bardziej bym może podzielił żeby wyścigi były pojedynczo. Do tego fajna byłaby jakaś mała narracja. Chociaż jeden post że jutro wyścig z informacją gdzie się ścigamy (w mikro oczywiście), jakaś klasyfikacja i dwa zdania zapowiedzi. Z tego można wyciągnąć fajną fabułę 😄 Sam zrobiłem wątek dla swojego zespołu i chciałbym przez jakiś czas regularnie coś pododawać, a taki szybki sezon w tym nie pomaga. No dobra skoro chętni to dzisiaj mogę zrobić streama, ale z góry mówię że to nie będzie wieczorem późnym, bo chcę jeszcze zrobić rzeczy związane z AKC. Pozostanie 7 okrążeń, ale faktycznie mogę zamiast 2 wyścigów, dawać po jednym wyścigu. Na koniec cieszę się że wątek dla swojego zespołu zrobiłeś 😄 Sam oczywiście pewnie też zrobię relację, ale dopiero po połowie sezonu, a potem już główne podsumowanie. Także myślę że godzina 14:00 mogę rozpocząć stream na discordzie pierw na FN-owym i tak będę robił na zmianę, bo jak nazwa rozgrywek mówi są w Federacji Nordackiej i Edelweiss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 14 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Jest już trzeci wyścig! Tym razem był on w Czechach! HohenBRUMg na pewno zaskoczył, ale nie tylko on bo Mark Webber... Zobaczcie sami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 15 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Jest już czwarty wyścig! Tym razem, odbył się on w Australii 2. Gruner Rennsport i HohneBRUMg... A co ja wam zresztą będę mówił, samo zobaczcie na własne oczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 15 Czerwca Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 4 minuty temu, Leszek Ebe napisał: Jest już czwarty wyścig! Tym razem, odbył się on w Australii 2 [...] Że gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 17 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca I jest już runda 5! Wyścig USA 500 był tym razem zaskakujący ale pod innym względem... Sami zobaczcie jakim! W dniu 13.06.2025 o 21:32, Kamiljan de Harlin napisał: Pomysł jest git, ale mam kilka propozycji. Filmiki z Crashdaya były dość angażujące, bo tam nie gadała tylko jedna osoba - rozmawiałeś z innymi graczami. Żeby nie było monotonnego monologu, to może przydałoby się komentować Mistrzostwa Wyścigowe z dwójką komentatorów... Albo mam nawet lepszy pomysł - wszedłbyś na kanał glosowy na Discordzie i transmitował rozgrywkę, a chętne osoby (gracze, obserwatorzy) by mogły wejść, oglądać i komentować na żywo. Jak ktoś nie będzie mógł zobaczyć na żywo, to będzie mógł później zobaczyć film na YouTube. W trakcie strima na Discordzie byś nagrywał, a potem to wrzucał na YT. IMO też trochę się ciągnie ten film i trudno dotrwać do końca... Jakby wyścigi były szybsze albo krótsze, to więcej osób by pewnie się zainteresowało, bo jak się dłuży, to nie każdy ma ochotę oglądać. Nie znam się na tej grze, ale może da się w ustawieniach gdzieś zmniejszyć liczbę okrążeń, liczbę rund albo zwiększyć prędkość gry? Zostawiam taktyczne serduszko pod postem. Natomiast dziś nieco niestandardowy mój post. Już były 2 streamy, jeden nie nadawałem na żywo, bo nie było chętnych, ale rundy 3 i 5 się odbył. I tutaj uderzam do @Kamiljan de Harlin, bo po mimo że ty byłeś najbardziej chętnym oglądać streamy z takiego wyścigu, to nie pojawiłeś się na żadnym i o ile w przypadku pierwszego i drugiego rozumiem, bo w pierwszym pisałeś dlaczego, a w drugim no nikt się nie zgłosił, tak w przypadku trzeciego to olałeś sprawę, nawet odpisu nie dałeś. Do innych osób zastrzeżeń nie mam, bo nie mieli takiej propozycji. Na koniec natomiast chcę pochwalić @Pavel van der Gibson, bo jako jedyny był na obu stream'ach i faktycznie tematem się zainteresował i jest najbardziej aktywnym uczestnikiem I MWN-EGT. Na koniec dodam że zostały jeszcze 3 rundy! A jak chodzi o następny stream, no to zobaczymy czy ktoś będzie w czwartek chętny. Jeśli nie będzie chętnych, to streamów z rundy 7 i 8 nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 18 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Więc ja podsumuję, jak wyglądają według mnie sytuacja po 5 rundach, a przynajmniej się postaram jak najbardziej, oczywiście skupiając się tylko na graczach. Konkretniej na zespołach: 1. GRÜNER RENNSPORT-202 pkt: Praktycznie na 4 wyścigach z pięciu zawsze zajmowali bardzo dobre pozycje, bo zawsze chociaż jeden zawodnik był na podium z ich drużyny. Jedynie w Czechach ich forma trochę spadła i nie mieli pomysłu jak go rozegrać, ale póki co są liderami grupy i realnie to tylko drużyna HohenBRUMg może im zagrozić. 2.HohenBRUMg-178 pkt: Nieco słabsze występy od lidera zespołów, ale też mają za sobą bardzo dobre występy, jak chociażby wygrana Bolesława Kirianoo von Hohenburga w Czechach. Za to w USA 500 już ich forma trochę osłabła. Obecnie mają 24 punkty straty do lidera oraz 41 punktów przewagi nad Haisar Racing Team. Realnie to może on wylądować w okolicach 1-3 miejsca, chyba że ich kierowcy w ostatnich trzech rundach popełnią błędy, to wtedy nawet grozi im dopiero czwarte miejsce. Zobaczymy jak sobie na torze w Meksyku poradzą. 4.Haisar Racing Team-137 pkt: No szans na mistrza no praktycznie nie mają. W ich przypadku co najwyżej mogą zawalczyć o drugie miejsce. Co prawda Aidar Mechendżed wygrał w Australii 2, ale potem na USA 500 obaj kierowcy byli dopiero w środku tabeli. Dodatkowo w tej samej Australii 2, Sadyr Ruani był dopiero na 19 miejscu, czyli z kolei przedostatni w wyścigu. Panowie jeśli chcą zająć drugie miejsce zespołowie, to w trzech następnych rundach praktycznie pod rząd powinni obaj kierowcy być minimum w top 5. 25 punktów mają przewagi na Leonor Sparassan, więc tu też muszą być czujni, jeśli nie chcą zostać wyprzedzeni. Oni mogą być w okolicach 2-5 miejsca realnie. 6.Leonor Sparassan-102 pkt: No gonią co prawda Haisar Racing Team, ale z różnymi skutkami. George Sparassan zdobył nawet 2 miejsce w Czechach. Ale to trochę mało i często lądują w środkowej tabeli. W najlepszym wypadku zajmą 3 miejsce, a w najgorszym nawet mogą być dopiero na 8 miejscu. 8.AKC Utopia Leszek Team-70 pkt: No Mark Webber nawet zajął trzecie miejsce w Czechach, czyli był na podium. Ale po wyścigu USA 500, trochę znowu słabo poszło moim kierowcom. Na następną rundę realnie na pewno powalczą o 7 miejsce w tabeli, natomiast w najlepszym wypadku zajmą moi 5 miejsce, a w najgorszym dopiero 9, przedostatnie miejsce, czego bym nie chciał 🙂 9.Solvhjul Racelag-59 pkt: Drużyna od Kaetano nie robi wybitnych osiągnieć... No chyba że na USA 500, gdzie Bjorn Vetter zajął bardzo dobre jak na ten zespół 5 miejsce. No AKC Utopia Leszek Team przyznaję, że jeżeli takie pozytywne incydenty dla nich w Racelag będą się powtarzać, to nawet mają szansę powalczyć o 7 miejsce. Natomiast w najgorszym wypadku Toyota na pewno z chęcią ich wyprzedzi i zajmą ostatnie miejsce w tabeli, ale to już naprawdę by musieli się postarać by zająć ostatnie miejsce. Realnie widzimy ich w miejscach 7-9. I to tyle na dziś z podsumowania. Pamiętajcie jutro odbędzie się wyścig w Meksyku 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 19 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Jest już runda 6! Wyścig w Meksyku był wyjątkowo deszczowy i Bolesław wyjątkowo... A co wam będę spojlerował, zobaczcie na własne oczy! Dodatkowo dodam że był rekord widzów na żywo i łącznie oglądało 4 osoby ten wyścig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 22 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca W końcu doczekaliście się rundy 7! Przedostatnia runda najbardziej była zaskakująca dla zespołu Haisar Racing Team. A dlaczego? Zobaczcie sami na własne oczy! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 24 Czerwca Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca I jest już ostatni wyścig I MWN-EGT! Dziękuje wszystkim uczestnikom za wzięcie udziału! Oczywiście na dole filmik: Jak chodzi o kwalifikację sezonową i top 3 kierowców, to proszę oto ona!: 1.Rochen Jindt: 172 pkt 2.Bolesław Kiriano Hohenburg: 171 pkt 3.Miki Fauda: 143 pkt Natomiast jeśli chodzi o kwalifikację sezonową top 3 zespołów, to proszę wyniku tutaj: 1.Gruner Rennsport: 315 pkt 2.HohenBRUMg: 289 pkt 3.Haisar Racing Team: 237 pkt Także gratulacje dla @Heinz-Werner Grüner @Bolesław Kirianóo von Hohenburg i @Pavel van der Gibson. Oraz dziękuje za uczestnictwo panom @Kamiljan de Harlin i Gaetano Kolhmeise. Tym samym I MWN-EGT wygrywa zespół Gruner Rennsport!!!! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi