Leszek Ebe 77 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Ogłaszam powstanie firmy! Z tej okazji, jutro odbędzie się impreza w Restauracji ,,Ardemska Góra". Wszyscy co będą chcieli brać udział, mogą wypróbować kilka zamówionych dań, przez moją osobę! Następnie po imprezie, opowiemy wam o dokładnym planie przyszłościowym firmy i pokażemy gammę samochodów. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Z chęcią zobaczę nowy projekt na rynku motoryzacyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Na pewno przybędę. (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 77 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Witam. Więc jak wiemy, jest już po imprezie na rzecz powstania firmy Fabryki Samochodów ,,Pierre" i teraz chcemy omówić najbliższe plany. A i mam nadzieję że jedzenie przypadło wam do gustu. A więc teraz tak: 1)Wprawdzie sama impreza się skończyła, ale będę tam rozmawiał z panem prezydentem Albionu, Arturem Kardaczem na temat transportu stali z jego przemysłu ciężkiego do mojej fabryki stali i ogólnie będziemy omawiać współpracę między nami. 2)Nasza firma będzie produkować samochody z Segmentów A,B,C,D,E oraz M. Jednak pojawianie się modeli będzie stopniowe, ponieważ każdy prototyp, będzie trzeba sprawdzić czy nadaję się do jazdy na drogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 8 minut temu, Leszek Ebe napisał: na temat transportu stali z jego przemysłu ciężkiego do mojej fabryki stali i ogólnie będziemy omawiać współpracę między nami. Jak nie macie czym to MKP się oferuje i poleca. Mamy specjalne wagony do przewozu stali, które z wielką chęcią wykorzystam ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 77 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Dziękujemy za oferowane usługi i na pewno będziemy się z panem kontaktować ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Jak coś to wiesz gdzie mnie szukać Leszku ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 77 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Ze względu na brak znalezienia dostawcy stali, firmę samochodową ,,Pierre", wstrzymuję. Do końca tygodnia zdecyduje się co dalej stanie się z firmą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 24 Stycznia 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Może chciałby pan nawiązać współpracę z zespołem Koriben Automobile Samen w ramach której pragnę startować w 3. Rajdzie Leocji, sam start w rajdzie może pozytywnie wpłynąć na rozgłos firmy. Być może Fabryka Samochodów ,,Pierre" mogła by zostać sponsorem drużyny i rozpocznie jakieś szersze działania w Koribi i otwarcie tam fabryki. Jest pan zainteresowany jakąś formą współpracy ? 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 77 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Dziękuje za propozycję. Jednak muszę to przemyśleć na spokojnie i dam panu w tym tygodniu jeszcze znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel de Catalan 5 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Jakby potrzeba było stali, to chyba najlepsza pochodzi ze Skarlandu. Co prawda droga jest dość długa, i trzeba by sprowadzać stal aż statkami, jednak, to może pozytywnie wpłynąć na żeglugę, wymianę. Wystarczy tylko umowa i zajmiemy się dostawą. Przy szybkim trybie, postępowania, dogadania oraz pracy pierwsze konwoje mogłyby pojawić się w Muratyce już w lutym. Polecam przemyśleć ofertę. ?? 2 /-/ Miguel Jorge de Catalan OSI Presidente de la Generalidad Príncipe de Scarla?a Obispo de Lviv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 29 Stycznia 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Pomysł jak najbardziej mi się podoba i jeżeli tylko pan @Leszek Ebe oraz rząd Muratyki by na takową propozycję przystały mogę zaoferować pomoc przy transporcie stali drogą morską z pomocą Koribijskich Zakładów Stoczniowych. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 29 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Z mojej strony możecie liczyć na pełne poparcie w kwestii importu stali. Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 77 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Firmę zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Gorzej ja dziecko. Wątek zamykam i przenoszę do Archiwum. 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi