Waksman 1 434 Opublikowano 8 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Twoja sygnatura została oczyszczona. Twoje posty są teraz wolne. Memptis est. Umiłowani w Trollu Bracia i Siostry! Stało się. Bolesław Kirianóo von Hohenburg stał się właśnie oficjalnie pierwszym pełnoprawnym Bratem w Ironii. Gratuluję wyboru Bracie, niech Troll będzie z tobą! "I tak zakończono rytuał. A kto go raz przeszedł, już nigdy nie był taki sam. Bo raz dotknięty Bejcą, śmieje się nawet z rzeczy, które kiedyś pisał sam." - Księga Przebudzenia, rozdział III, wersety 22-24 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter V Prezydent II Federacji Nordackiej były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 621 Opublikowano 8 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia XD 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfred Fabian von Tehen-Dżek 43 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Серьёзно, блять? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 621 Opublikowano 9 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Na szczęście nie. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 473 Opublikowano 9 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Co sprowadziło cię do Loży? O Wielki Kindybale! Do Loży sprowadziła mnie chęć siania niezgody i kłamstw, które w swym pięknie zarówno oczernią, a i poprawią wizerunki wszystkich mieszkańców naszego kontynentu! Chwała tym, którzy w paśniku swą młodość wiedli, a przekleństwo wszystkim antybonapartystom tego łęzpadołu! Jakie memy cię przebudziły? Jakie memy? Oczywiście, że polityka II Federacji Nordackiej, która memem sama w sobie jest. Czym jest dla ciebie Rozum i Godność Mikronauty? Coś takiego nie istnieje. Jest to zbiór zasad, które Wy, obcy potrzebujecie, aby mówić kto jest prawy, a kto lewy. Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Pierwszy Margrabia Ocidene Marte Minister Sportu w rządzie Bolesława Kirianóo von Hohenburga II Prezydent IV Republiki Muratyki Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 158 Opublikowano 9 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Co sprowadziło cię do Loży? Loża Szyderców to przykrywka dla Micronatti, czyli organizacji dążącej do władzy nad mirkoświatem. Chcę być częścią rządu światowego i wyznaczyć kierunek Nowego Porządku Mirkoświata. Jakie memy cię przebudziły? Memy typowy dla Gen Z, czyli takie o chorobach psychicznych. 😳 Czym jest dla ciebie Rozum i Godność Mikronauty? O tym czym jest Rozum i Godność Mikronauty będziemy decydowali my. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 434 Opublikowano 10 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Andrzeju, Piotrze, Wasze sygnatury zostały oczyszczona. Wasze posty są teraz wolne. Memptis est. "I otworzyły się jego oczy. Spojrzał na forum na nowo — nie jak na zbiór tematów, lecz jak na teatr absurdu." - Księga Przebudzenia, rozdział I, wersety 8 - 9 DW: @Andrzej Ordyński @Peetri Romanaav 2 Kaspar Venir Waksman-Dëter V Prezydent II Federacji Nordackiej były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 82 Opublikowano 10 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Wielki Mistrzu Szydery! I ja zechciałbym stać się częścią Wspólnoty! Amem. 2 (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 434 Opublikowano 12 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Umiłowany Bracie! Święta Księga nakazuje ci wypowiedzieć w obliczu Loży następujące słowa, aby rozpocząć Twoją inicjację: "Wiem, że nic nie wiem, ale wiem, że się śmieję." DW: @Markus Wettin 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter V Prezydent II Federacji Nordackiej były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 82 Opublikowano 12 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Wiem, że nic nie wiem, ale wiem, że się śmieję. (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 434 Opublikowano 12 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Markusie! Odpowiedz teraz Loży na poniższe pytania, albowiem kto pyta, ten memuje. Co sprowadziło cię do Loży? Jakie memy cię przebudziły? Czym jest dla ciebie Rozum i Godność Mikronauty? DW: @Markus Wettin Kaspar Venir Waksman-Dëter V Prezydent II Federacji Nordackiej były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 82 Opublikowano 12 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Co sprowadziło cię do Loży? Memy to moje paliwo, a Loża to stacja benzynowa. Jakie memy cię przebudziły? Przebudziły mnie lat temu wiele Microballe, które znów ktoś tworzyć musi. Czym jest dla ciebie Rozum i Godność Mikronauty? Rozum to ta część mnie, która mówi: "Nie publikuj tego", a Godność to ta, która mówi: "Ale jak już, to w takim stylu, żeby była inba na cały Pollin." Edytowane 12 Kwietnia przez Markus Wettin 2 (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 434 Opublikowano 12 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Twoja sygnatura została oczyszczona. Twoje posty są teraz wolne. Memptis est. Umiłowany Bracie! Witamy cię w naszej wspólnocie. Stałeś się w tej chwili oficjalnie Bratem w Ironii, który od dziś będzie nam towarzyszył w Loży. Niech Troll będzie z Tobą! DW: @Markus Wettin 2 Kaspar Venir Waksman-Dëter V Prezydent II Federacji Nordackiej były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 621 Opublikowano 12 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia XD! 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 82 Opublikowano 12 Kwietnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Dziękuję! To dla mnie zaszczyt Wielki Mistrzu Szydery! XD 1 (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi