Piotr Romanow 304 Opublikowano 20 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Teraz, Waksman napisał: Azymutii? A to nie tak, że Azymutia to Muratyka? ? Reprezentuje swój region. Pamiętaj, że robię wszystko na chwałę regionu i kraju. ? Nigdy chyba nie zarządzałeś pojedynczym regionem i nie wiesz jak to jest, że chcesz żeby wszyscy o nim wiedzieli. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Nie no jasne, ja doceniam promocję Azymutii, ale "reprezentacja Muratyki i Azymutii" brzmi co najmniej jakbyśmy w Poslce wystawili "reprezentację Polski i Mazowsza na Olimpiadę" ? 2 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 20 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 17 minut temu, Waksman napisał: Nie no jasne, ja doceniam promocję Azymutii, ale "reprezentacja Muratyki i Azymutii" brzmi co najmniej jakbyśmy w Poslce wystawili "reprezentację Polski i Mazowsza na Olimpiadę" ? W Polsce zawsze mówię, że jestem Ślązakiem. Mimo, że z tymi idiotami z RAŚiu nie mam nic wspólnego. Ba! Nawet za granicą mówię, że jestem ze Śląska. ? 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 9 minut temu, Piotr Romanow napisał: W Polsce zawsze mówię, że jestem Ślązakiem. Mimo, że z tymi idiotami z RAŚiu nie mam nic wspólnego. Ba! Nawet za granicą mówię, że jestem ze Śląska. ? Ja jestem z Zagłębia, też zawsze o tym wspominam, ale jakby wystawili u nas reprezentację do międzynarodowych zawodów, to raczej byliby podpisani jako "Polska", a nie "Zagłębie" ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 20 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 8 minut temu, Waksman napisał: Ja jestem z Zagłębia, też zawsze o tym wspominam, ale jakby wystawili u nas reprezentację do międzynarodowych zawodów, to raczej byliby podpisani jako "Polska", a nie "Zagłębie" ? Maruda Waksman. ? Dej, że spokój robię to dla Siebie i dla swojego regionu, aby nakręcić go dalej i dalej i dalej. Nie pozwól mi się wypalić. 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 25 minut temu, Piotr Romanow napisał: Maruda Waksman. ? Dej, że spokój robię to dla Siebie i dla swojego regionu, aby nakręcić go dalej i dalej i dalej. Nie pozwól mi się wypalić. Spokojnie, nie pozwolę ci się wypalić, ale dyskusje trzeba kręcić ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 20 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 20 minut temu, Waksman napisał: Spokojnie, nie pozwolę ci się wypalić, ale dyskusje trzeba kręcić ? Zaraz przekręcisz licznik i Herr Romanow pójdzie na urlop. XD Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Nie strasz nie strasz! Spokojnie Piotruś, za bardzo się lubimy, żeby na jakieś urlopy iść XD Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 20 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 23 minuty temu, Waksman napisał: Nie strasz nie strasz! Spokojnie Piotruś, za bardzo się lubimy, żeby na jakieś urlopy iść XD Ale czy lubienie się to powód, by nie brać urlopu? XD Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Teraz, Piotr Romanow napisał: Ale czy lubienie się to powód, by nie brać urlopu? XD Ja ci dam urlop, ja ci dam! Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 20 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 1 minutę temu, Waksman napisał: Ja ci dam urlop, ja ci dam! No i super! Od kiedy do kiedy mogę wpisać sobie w excelu, że wyjeżdżam na narty w Sarajsku? XD Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 5 minut temu, Piotr Romanow napisał: No i super! Od kiedy do kiedy mogę wpisać sobie w excelu, że wyjeżdżam na narty w Sarajsku? XD W excelu? W jakim excelu? Od kiedy prowadzimy terminy urlopów w excelowskiej tabelce? ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 20 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Teraz, Waksman napisał: W excelu? W jakim excelu? Od kiedy prowadzimy terminy urlopów w excelowskiej tabelce? ? Ja tak pracuję, przeszkadza wam moja terminowość Panie Prezydencie? XD Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 3 minuty temu, Piotr Romanow napisał: Ja tak pracuję, przeszkadza wam moja terminowość Panie Prezydencie? XD Nie no skąd! Panie Prezydencie, ja zawodowo jest związany z tabelkami w excelu, więc nawet nie śmiem mówić, że mi to przeszkadza ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 20 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 2 minuty temu, Waksman napisał: Nie no skąd! Panie Prezydencie, ja zawodowo jest związany z tabelkami w excelu, więc nawet nie śmiem mówić, że mi to przeszkadza ? Może przestańmy zaśmiecać temat należący do Rajdu, a dyskusje przenieśmy do Pubu w Azymutii? ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 3 minuty temu, Piotr Romanow napisał: Może przestańmy zaśmiecać temat należący do Rajdu, a dyskusje przenieśmy do Pubu w Azymutii? ? No jasne, tam mnie jeszcze nie było... wsiada do swojego prywatnego odrzutowca i zium! Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Tak też uznałęm, dlatego flaga Muratyki... Nie jestem tylko pewien czy aktualna. proszę o weryfikację. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 2 godziny temu, Heinz-Werner Grüner napisał: Tak też uznałęm, dlatego flaga Muratyki... Nie jestem tylko pewien czy aktualna. proszę o weryfikację. ? Jest jak najbardziej aktualna! ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Dzięki za potwierdzenie! Nieco ponad tydzień do rajdu. Bądźcie czujni! Szykuje się wielkie show! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Muratyccy kierowcy wkraczają do akcji! I link bezpośredni: https://forum.austro-wegry.org/viewtopic.php?f=130&t=583&p=22104#p22104 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 21 Stycznia 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 6 minut temu, Heinz-Werner Grüner napisał: Muratyccy kierowcy wkraczają do akcji! I link bezpośredni: https://forum.austro-wegry.org/viewtopic.php?f=130&t=583&p=22104#p22104 Bardzo dziękuję, Co pan na to panie @Piotr Romanow damy radę coś tam zmajstrować ? AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 21 Stycznia 2022 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 3 minuty temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Bardzo dziękuję, Co pan na to panie @Piotr Romanow damy radę coś tam zmajstrować ? Oczywiście, że damy radę. Muratykanie zawsze razem, niezależnie od przywiązania do naszych regionów! ? 2 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Dziś nie będzie obrazka. Mój stan zdrowia mi nie pozwala na kreatywne myślenie, ale może to się spodoba. https://www.youtube.com/watch?v=0XhTl1ZjH90&ab_channel=1981piotrekp 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Co tu dużo pisać, czas biegnie nieubłaganie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Ostatni czas na zgłoszenia do Rajdu Leocji! Nie przegap swojej szansy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi