Andrzej Ordyński 782 Opublikowano 1 Marca 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2025 Z okazji stowarzyszenia Nan Di i Federacji Nordackiej postanowiłem zebrać całość (o ile niczego nie pominąłem) swoich czasopism, prac naukowych, wykładów, artykułów i zwartych publikacji narracyjnych. Trochę się tego zebrało. Zainteresowanych zapraszam do poczytania w wolnych chwilach tekstów, których temat Was zainteresuje. A gdyby ktoś chciał na jakiś temat podyskutować to już w ogóle byłbym kontent. 6 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peetri Romanaav 753 Opublikowano 1 Marca 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2025 Nie ma to jak mieć całą Twoją twórczość w jednym miejscu Andrzeju! Przez ten szmat czasu, który przebyłeś w Pollinie napisałeś ogrom prac, które są nierozerwalne z wieloma miejscami, gdzie byłem lub też obserwowałem dane miejsca. Twoje wszystkie czasopisma czytałem od deski do deski. Szczerze mówiąc, gdyby nie one połowa miejsc, w których przebywałem miałyby o wiele mniejsze dla mnie znaczenia, a także byłyby o wiele bardziej jałowe. Jednak do ostatnich Twoich prac takich jak Orda, czy Tajemniczy Pollin są mi najbliższe bo tworzone w momencie, gdy sam zacząłem się głębiej interesować internetową twórczością Ty je tworzyłeś. Mam nadzieję, że w FN-ie będziemy mogli dalej czytać Twoje prace, a Twój dobytek naukowy będzie się ciągle pomnażał! 3 Peetri Romanaav Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych. p.romanoff@meil.nan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 201 Opublikowano 1 Marca 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2025 Ogromny szacunek za całą Twoją twórczość. Zawsze z przyjemnością czytam Twoje prace, bo są naprawdę ciekawe i świetnie napisane. Dobrze, że postanowiłeś umieścić je w jednym miejscu, ponieważ zdecydowanie ułatwi to pracę obecnym i przyszłym badaczom Pollinu. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz przeczytamy coś spod Twojej ręki. 😀 1 (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 136 Opublikowano 14 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia będzie czytane 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 782 Opublikowano 14 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 4 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: będzie czytane Przy okazji polecam odszukać w archiwach dział Komitetu Założycielskiego. W celach komparatystycznych, czy coś. 2 /-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński Premier II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi