Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Udało nam się niedawno doprowadzić do zjednoczenia prowincji Imperium Kiriańskiego z wspólnotą Państwa Westland, dzięki czemu dwa podobne regiony stały się jednością. Ale przy tym była obustronna wola unii, niemal zerowy sprzeciw i pelne poparcie ze strony zarówno dawnej Insulii jak i Kirianii.

No i analogiczna sytuacja miała miejsce w naszym regionie, jeszcze przed dołączeniem do FN - Nan Di i Nowa Orda utworzyły wspólne Imperium.

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej

Opublikowano

Z Insulią i Kirianią integracja była całościowa. Nie ma już podziału na Insulię i Kirianię, nie ma już takich samorządów w ramach wspólnego państwa, nie ma powiedziane, że ta część państwa jest insulijska a ta bardziej kiriańska - wszystko jest teraz Kiriowe.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Dobrze, a może jest coś, co wam przeszkadza w II Federacji? Coś, czego chcielibyście się pozbyć, usunąć, wystrzelić w kosmos. Zapraszam do wylewania żali. Reżim nie wie o żadnym problemie, dopóki nikt nie zwróci na niego uwagi.     

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Pragnę powrotu @Leonid Repulijski

Prezydencie! Jak mógł on zniknąć! Zróbcie coś z tym! 

1girl :3 bangs blonde_hair blue_eyes bow bow_hairband closed_mouth commentary_request crossed_bangs green_ribbon hair_between_eyes hair_bow hairband hands_up jewelry mahou_shoujo_site neck_ribbon panri red_bow red_hairband ribbon ring sailor_collar school_uniform serafuku shirt short_hair short_sleeves simple_background smile solo suirenji_kiyoharu upper_body white_background white_sailor_collar white_shirt

Edytowane przez Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein
  • Kocham to! 1

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

#wskrzesmyrepulijskiego

W sumie, skoro Kamiljana Harlina wskrzeszono, to czemu Repulijski nie miałby zmartwychwstać? Choć z drugiej strony, po takim długim pobycie w chłodni Pałacu Prezydenckiego... No i dopiero co miał taką ładną uroczystość, żal ekshumować.

• Kocham to! 1
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 19.09.2025 o 18:41, August de la Sparasan napisał:

W sumie, skoro Kamiljana Harlina wskrzeszono, to czemu Repulijski nie miałby zmartwychwstać? Choć z drugiej strony, po takim długim pobycie w chłodni Pałacu Prezydenckiego... No i dopiero co miał taką ładną uroczystość, żal ekshumować.

Repulijski został rozbryzgany na 311 milionów kawałków w trakcie eksplozji samolotu przy kontakcie z betonowym molochem Najwyższego Sądu Federalnego. Poza tym, jego trumna siedziała kilka tygodniu w temperaturze pokojowej i wszystko zaczęło już gnić. Zawartość trumny to głównie gaz powstały po fermentacji zwłok. Prawdopodobnie do tego łatwopalny.

• Smuteczek 2

Opublikowano

Przecież Leonid Repulijski żyje i jest obecnie pogrążony w stanie oświecenia będąc zjednoczonym z Duchem Technokratycznym.

• Wow 2

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Przecież Leonid Repulijski żyje i jest obecnie pogrążony w stanie oświecenia będąc zjednoczonym z Duchem Technokratycznym.

Czy ten Duch jest z nami w pokoju?

Opublikowano
1 minutę temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Czy ten Duch jest z nami w pokoju?

Duch Technokratyczny przenika wszystko, co chce być nim przeniknięte, więc jak pomyślałeś o tym to ig tak.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"