Piotr Romanow 304 Opublikowano 23 Grudnia 2021 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Kochani Muratykanie, Jako, że zapomniało się co poniektórym nie wymienię z imienia i nazwiska (@Waksman), to chciałbym zacząć tę naszą uroczystość. Na wstępie chciałbym wam życzyć dużo zdrowia i wytrwałości w waszym realowym życiu, a także pokaźnej aktywności i spełniania planów tu w Polinie. Więcej nic nie powiem, bo nie byłem gotowy na otwieranie naszej Wigilii. ? Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatima Popow-Chojnacka 41 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Jako gość życzę wszystkim wszystkiego dobrego i wesołych świąt! ;) 2 ( ? ) Fatima Popow-Chojnacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Ja? Zapomniałem? Skądże! To są pomówienia! Ja miałem post nawet zapisany! ? Szanowni, jutro będziemy świętować Wigilię Bożego Narodzenia, z tego miejsca pragnę życzyć Wam wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń, a także, jak poprzednik, większej aktywności w Muratyce i Mikroświecie ? Jutrzejszy dzień spędźcie z rodzinami w nieistniejącym realu - mikronacje poczekają ? To co, łamiemy się opłatkiem? ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Również życzę wesołych. Nie napiszę więcej bo spodziewałem się więcej po Prezydencie. Sorry. (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavier von Hippogriff 22 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Życzę Wam wszystkim wesołych świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaił Pawłow 19 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Rodacy i drodzy goście naszej Republiki! Jako marynarz naszej marynarki chciałbym wam życzyć pomyślności, szczęścia i by was choroba morska nie dopadła szczury lądowe! ? Michaił Grigoriewicz Pawłow Marynarz Wielkiej Floty Republiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 24 Grudnia 2021 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Tak tak wszystkiego najlepszego, chlana, kasy itd Z Bogiem AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymoteusz Piechota 40 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Wszystkiego najlepszego. Tymoteusz Dostojewski vel Piechota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi