Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni Państwo, 

Mijająca kadencja prezydencka dała wiele realizacji postulatów zapisanych w moim programie, takich jak wizyta w Winkulii. Dużo też nie udało się zrealizować, do takich postulatów należy organizacja Szczytu Integracji Nordackiej w styczniu, który jednak odbędzie się w maju. 

Zakończyła się też II kadencja Kongresu, podczas której uchwalono wiele ważnych dla kraju ustaw. Miał też miejsce kryzys związany z wyborami do Kongresu III kadencji, które zostały uznane przez Sąd Najwyższy. 

Jeśli uda mi się wygrać następne wybory prezydenckie, będę kontynuować niezrealizowane założenia programowe, które przedstawiłem w grudniu. Jeśli nie wygram, będę doradzał przyszłemu Prezydentowi. 

Jutro postaram się przedstawić mój program wyborczy, który być może zachęci obywateli do pójścia do urn i głosowania na moją skromną osobę. Życzę obywatelom przemyślanego wyboru. 

Jego Eminencja mgr. net Henryk  Tymoteusz  książę  kardynał  Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

101005704499835679_t.png.bc071a3c5ce1755f8295c1aadb75cf4c.png

1260.png

Opublikowano
31 minut temu, AleksanderNovak napisał:

Ale największego chuja to zrobiłby Pan WakSSman 

Zdecydowanie, Panie AlekSSandrze ??

9 minut temu, Leonid Repulijski napisał:

Może nie licytujmy się na wielkość członka, tylko rozmawiajmy o programie i działaniach Prezydenta.

Racja, obawiam się jednak, że ta rozmowa skończy się na zdaniu ?Ziemiański został Prezydentem?, bo jedyne co Pan Prezydent zrobił to to, że nim został.

• Dodaj nową pozycję...