AleksanderNovak 106 Opublikowano 15 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 (edytowane) Wątek organizacyjny redagowania dzieł literatury westlandzkiej. Po różnych forach i w różnych linkach błąkają się klasyczne dzieła literatury westlandzkiej. Działalność wydawnictwa bierze sobie za cel ponowną redackję tych tekstów i ponowną ich publikację w przejrzystej i dostępnej formie. Jak dotąd zredagowano: Historia Westlandu, wydanie II Archetyp Nordaty. Historia Rohanu. Druga publikacja. Prehistoria mikroświata pokrótce Eseje Aleksandra Novaka publikowane na Uniwersytecie Bialeńskim w 2021 r. Fenomen Kultur Mikronacyjnych, Aleksander Novak, 2021 r. Jednak najlepiej byłoby znów te teksty zredagować i wydać w jednolitej estetyce. Każdy może się przyłączyć do inicjatywy. W przyszłości planowane jest otwarcie biblioteki by zebrać wszystko w jednym miejscu. Dzieła literatury westlandzkiej znajdują się na forach: https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/insulia/forum/ https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/www.zpviw.ct8.pl/ i w archiwum Insulii na forum Winkulii Edytowane 15 Stycznia 2024 przez AleksanderNovak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 347 Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 19 godzin temu, AleksanderNovak napisał: Jednak najlepiej byłoby znów te teksty zredagować i wydać w jednolitej estetyce. Oj tak. To brzmi jak zadanie dla mnie. 1 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 16 Stycznia 2024 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 W wolnej chwili zapoznam się z tymi dziełami. Przydałoby się utworzyć jakiś uniwersytet u nas, np. w Achkovie? 1 Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleksanderNovak 106 Opublikowano 16 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Właściwie taką Uczelnią jest Akademia właśnie w Ivanowie jakby Pan nie wiedział. To czy nazywa się ona uniwersytetem czy akademią chyba nie ma znaczenia. Czcigodny Harlin na pewno zna się lepiej ode mnie na formatowaniu tekstu ja nie mam głowy do tych programików w których trzeba szukać odpowiedniej ramki. Także oczywiście możesz się włączyć do redakcji i redagować teksty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 17 Stycznia 2024 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 O redagowaniu tekstów akurat nie pomyślałem, ale z góry dziękuję za propozycję. W przyszłości może się jej podejmę. 1 Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleksanderNovak 106 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 https://issuu.com/ @Henryk Ziemiański cieszę z pańskich motywacji ? znalazłem fajną stronkę która pozwoli stworzyć bibliotekę, zawiera bardzo fajny interfejs z animacją przewracania się stron kartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi