Heinz-Werner Grüner 232 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 (edytowane) Rallye Muratis Rajd Muratyki 1924 /2024 Dzień I Prolog - Sarajsk 5 stycznia 1924 (2024) roku. godzina 18:25 Prolog - pętla w Sarajsku: "Czy można sobie wyobrazić lepszy dzień na zmagania sportowe? Dziś mamy niewątpliwy zaszczyt gościć wielu znamienitych rajdowców w sercu Azymutii, Sarajsku. Pierwszy odcinek rajdu prowadzi kierowców przez kręte i liczne uliczki miasta gdzie trzeba się wykazać znakomitymi umiejętnościami i żelazne nerwy. Stolica regionu w dużym stopniu powstała z niczego, przez lata Sarajsk pozostawał niewielką mieściną co drastycznie zmieniło się wraz z powstaniem IV Republiki. Liczne inwestycje jakie ulokowano w mieście można podziwiać w trakcie rajdu. Wartym zwrócenia uwagi bez wątpienia jest majestatyczny budynek administracyjny nazwany ?Białym Pałacem? oraz górująca nad panoramą miasta wieża 8-lecia Republiki Muratyki." A.F.de Espada W muratyckim rajdzie nie może zabraknąć również tradycyjnego zawołania na starcie: ?Uważaj byś nie zaspał! Trzy?dwa?jeden? Start! Łącznie do pokonania jest xx km. --------- UWAGA: W RALLYE MURATIS 1924 NIE MA PUNKTU STARTOWEGO! ROZGRYWANY JEST ZA TO PROLOG - TUTAJ KIEROWCY DOKONUJĄ WPISU NA FORUM O WSKAZANEJ POWYŻEJ DACIE I GODZINIE... Straty Czasowe nie są naliczane jak na Odcinkach Specjalnych. UWAGA: Podczas tego odcinka możesz użyć następujących grafik: - Licencja zawodowa kierowcy (w zależności od posiadania) - CZTERY KĄTY - ŁYK DOŚWIADCZENIA Premie Czasowe (prolog) 1miejsce: -3min. 2miejsce: -2min. 3miejsce: -1 min. Serdeczne podziękowania dla mecenasów tego wydarzenia: Edytowane 3 Stycznia 2024 przez Heinz-Werner Grüner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orjon 15 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Dzieeeeeń dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benjamin Robingren 90 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 W tym rajdzie jadę z numerem 9, a tak się składa, że to moja ulubiona liczba. Niech przyniesie mi szczęście. Wzium! Cytuj Benjamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helwetyk 85 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Dobry wieczór, Muratyko! Cytuj (?) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 205 Opublikowano 5 Stycznia 2024 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Dobry dzień wszystkim. Cytuj AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfred Fabian von Tehen-Dżek 60 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Co prawda, szansa na to, że dojadę do końca w przewidzianym czasie jest mała, ale zawsze warto spróbować. Cześć wszystkim i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Jestem! Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Fryderyk 0 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Witam, miłego rajdu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izabela Trotylska 0 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Przyszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel van der Gibson 89 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatima Popow-Chojnacka 60 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Dobry wieczór, Muratyko! Cytuj ( ? ) Fatima Popow-Chojnacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talerz 9 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Herr Porcelanowy ruszył z piskiem opon swoim automobilem z napędem na winkowy alkohol. Ciekawe, czy uda mu się zająć zaszczytne, trzynaste miejsce w Rajdzie Muratyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Petrowicz Catalan 0 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Pangard rusza na trasę rajdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 232 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Witamy na prologu w Sarajsku. Zaczynamy dobrą zabawę i prawdziwe ściganie! Koriben Sammen wkracza do akcji w nowym składzie. Powodzenia @Albert Fryderyk de Espada! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siobraux C-Y 0 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan Sikorski 22 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Jestem xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr vel Bocian 4 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anastasia Windsachen 7 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zaimki: żeńskie Zaimki: żeńskie Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Brum Cytuj JKM Królowa Małżonka Królestwa Voxlandu, Generalissima Palatynatu Leocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilarte 44 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 No witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Gerwazy Lisewicz 0 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 I cóż, klasycznie z opóźnieniem... Ale jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał F. Lubomirski 1 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Uff, jestem i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 102 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Nie chcę kropki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi