Waksman 1 340 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Szanowny Panie Marszałku, Drodzy Obywatele, doszliśmy do momentu w którym Sejm nie może funkcjonować normalnie, gdyż moja żona, @Natasya ?sa Waksman-Dëter von Sarm, zrezygnowała niestety z pełnienia funkcji Posła na Sejm. Pytam się was z tego miejsca - co robimy? Dla mnie możliwości są dwie - albo organizujemy wybory uzupełniające na ten jeden mandat i staramy się doprowadzić tą kadencję do końca, tj. do 9 stycznia 2022 roku, czy należy doprowadzić do samorozwiązania Sejmu stosowną uchwałą i zorganizować wybory sejmowe miesiąc wcześniej? Nie ukrywam, że mi by bardziej pasowała opcja samorozwiązania, bo wtedy nie byłoby sytuacji w której w styczniu organizowane byłyby wybory prezydenckie i sejmowe dosłownie w tym samym terminie. Ale co wy o tym sądzicie? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymoteusz Piechota 40 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Ja popieram samorozwiązanie Sejmu. Tymoteusz Dostojewski vel Piechota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 8 Grudnia 2021 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Mistrëe Waksman, Proponuję samorozwiązanie Sejmu i zorganizowanie ponownie wyborów, może uaktywni to uaktywni te część naszego kraju? Sejm musi być aktywniejszy od obywateli, dlatego chciałbym, żeby ochotnicy do Sejmu zastanowili się, czy tego chcą, czy też nie. 1 Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Popieram 1 (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sophie 57 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zaimki: ona/jej Zaimki: ona/jej Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Samorozwiązanie jest lepszym pomysłem. Pojawiło się kilka nowych osób, które napewno będą chciały od czegoś zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Romanow 304 Opublikowano 8 Grudnia 2021 NIO: 2611220030 NIO: 2611220030 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 16 minut temu, Piotr Pawłow napisał: Mistrëe Waksman, Proponuję samorozwiązanie Sejmu i zorganizowanie ponownie wyborów, może uaktywni to uaktywni te część naszego kraju? Sejm musi być aktywniejszy od obywateli, dlatego chciałbym, żeby ochotnicy do Sejmu zastanowili się, czy tego chcą, czy też nie. Mhmm klapa. Nie ma to jak zrobić taki błąd we własnej wypowiedzi, miałem na myśli, że uaktywni to te część państwa Muratyckiego. Piotr Grigoriewicz Romanow II Prezydent IV Republiki Muratyki Marszałek Wielki Sejmu II kadecji Były Prezydent Uleński Azymuckiego Ulenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 8 Grudnia 2021 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Taaaaaaaaa, w zaistniałej sytuacji chyba lepszego rozwiązania nie ma. Niezwłocznie poddam projekt pod głosowanie na nadzwyczajnym posiedzeniu Sejmu. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi