Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, będziecie rassem rozwiązywać teSSty polityczne - będzie fajnie!

Opublikowano
6 minut temu, Burek napisał(a):

będzie fajnie!

Z cyklu: ostatnie słowa przed tragedią.

• Smuteczek 1
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano

Spoza tego no tzw. kontynentu:

Cytat
Dobra więc po kolei, jak chodzi o ostatnie rzeczy:
1.Bialenia: No Hawertusz biznesman. A poza tym mam trochę inne zdanie. Ja sobie i nie lubię II Federacji Nordackiej(chodź z zaznaczneniem nie wszystkich, bo Henryk Ziemiański to taki sobie ksiądz i Piotr Jankowski też normalny ziutek), ale wiem że nie wiem co by się musiały stać, cuda chyba(no może nie aż tak, ale mam swoje wymagania), bym dołączył z powrotem na ich forum. Ale wiem że o ile wyjebane w przeprosiny Bolesława co jebie przez 50 lat jednym żartem o tajskiej golonce, tak z Hawertuszkiem że bym wypierdolił obywateli II Federacji Nordackiej z forum i jakieś łaski. Dopóki nie odpierdalają i zgadzają się z konsekwencjami zasad w kategorii fabuła, to mogą robić sobie pisać. Przy okazji musiałem znaleźć kaj to jest 
2.Sarmacja: Na szczęście do sejmu się nie dostałem, ale smuteg że więcej osób zagłosowało na mnie niż na Hansa. Bo jak wiemy ostatni będą pierwszymi. Fatima działa sobie sprawnie, bardzo dobrze, Alfredzik aplikacje, a ja z Gibsonikiem napierdzielamy w te Warzony od Siegiusza. Ale nie ukrywam jest tych gier w ciul xd Aż przypomniałem sobie pewne stare lata z grami przeglądarkami strategicznymi xd A Baridas no udaje że istnieje. Ale chuja się tam dzieje. Do rocznicy poczekam i elo nara, oczywiście wypłacę hajsy, mamonę czy inne kesze.
3.Skarland: Norbert de Catalan i Juan de la Cerda dobre ziomale i imprezki to tylko z nimi! Wgl Norbercik mnie zaskoczył bo jak się dowiedziałem że mogę głosować to ło luju. Wiadomo że ta ustawa to przeciwny jestem kontaktom, ale wstrzymałem się publicznie, dyplomacja te sprawy.
4.Edelweiss: Turnieje szachowe skończyłem, działać nie ukrywam jakoś nie czuję tych czasów. Gdyby nie mój kochany V-ojciec to mam wrażenie że wgl bym tam nie działał. Wojsko działałem dobra trochę Espada i Jurgenuś, ale z czasem niewiem śpią i tyle. No i to mnie zdemotywowało. No taka prawda.
5.Winkulia: Mateusz Żmigrodzki, Artur Kardacz i Erik Otto von Hohenburg tęsknie za wami! Sad Nawet za Henryczkiem Wespuccim tęsknie, mimo jego dziwnego vibe'u.
6.II Federacja Nordacka: Pikselożercy mniam mniam papu papu. No i Burek cenzuratoł płaczący na Bialenii że go cenzurują XD Pieprzona Hipokryzja tego dzbana xd
Mimo tego nie skreślam ich, ale poczekam na rozwój zmian(o ile jakieś nadejdą, a jak już nadejdą to w którą stronę)
7.Lumeria: Adelaida sobie działa i wkręciła do bani że uprawiam dzikie seksy z Waksmanem i Muratyką. Jednak muszę ją rozczarować i ja wiem z kim najlepiej się bawię. Mateuszek i Stanisławek to dobre ziomale z Beatudii.
8.Beatudia: No i to są moje chłopaki! Z Mateuszkiem strzelanie w Verdun i te akcje lecim grubo! Co prawda uczył się na dowódcę, ale nie jest źle. No i wiadomo Stanisławek dotrzymał słowa i robi ze mną CrashPollin TV oraz szybko nadgania skilla i praktycznie w sumie mogę napisać że jest na równi z nami.
9.Muratyka: No wiadomo Waksman sobie działa. Nie jest zależny od Bolka. Czy to dobrze czy źle? Wyjebane. Ale jedna rzecz była do przewidzenia. Waksman jest aktywny tylko w połowie. Nie jest to zarzut od razu gadam, no jak lubi se w LoLe pograć czy Robloxy to niech se gra. Ja sam gram Fallouta 4, więc nie będę bawił się w hipokrytę. No i dobra przyznaję nadal tęsknie za Minecraft szkołą którą Waksman prowadził. Może kiedyś znowu coś minecrafty podziałamy bo też tęsknie za grą. Ale z Waksmanem i kilkoma osobami z starej ekipy, bo bez tego to dupa a nie granie.
10.Bizancjum: Jakby to określić. Mają swoje wolne, spokojne tempo. Raz na kilka dni, bez pośpiechu sobie działają. Cóż lepiej wolno i stabilnie, niż szybko i potem jest jak jest.
11.RON: No istnieją sobie. Nie będę ukrywał nie jestem super fanem historii polski. Ale! Samuel Radziwiłł spoko, wiem że się powtórzę, ale serio z nim fajnie się prowadziło Garapenię. Ale mam wrażenie że wtedy przez to że on w RON działał, ja w Pustkowiach, Baridasie i Winkulii, a Rainer w Austro-Węgrzech i też Pustkowiach to projekt poszedł niestety out. No ale czasem tak bywa.
12.Gamelland: Ja wiem że oni mają tam klimat wikingów, ale kurwa to taka zajebista nazwa pod Playstation, XBox-y itd. No zajebista. Ale wikingowie to chociaż też orginalny klimat. Ale obecnie wieję tam pustką.
13.Slawonia: Ludwik tam raz na jakiś czas działa. I w sumie tyle. Na plus że jak chcesz założyć konto, to jest teraz git zrobione, bo wcześniej to było upierdliwe i ja dawniej powiedziałem ,,podziękuje". No ale obecnie w każdym razie jest git. Czy będzie bardziej aktywny? Nie wiem edki.
14.Tureden: Nie ukrywam najmniej o nich wiem. Nazywali się kiedyś Turetia. Ale sobie współpracuje, w końcu sąsiad kontynentalny to wiadomo. Nawet do restauracji zostałem zaproszony, więc no elegancja jest! I czekamy sobie na zjazd przy okazji.

Ten post nie ukrywam długi, no ale bywa. Następne ograniczę do kilku tylko wydarzeń(o ile będzie się coś działo)

w tym trzeba to zachować jakby tamto forum spadło

Opublikowano
W dniu 15.06.2026 o 10:42, Burek napisał(a):

101005704499839523.jpg

No ale ty no nie rozumiesz, oni są tacy no inteligentni i tzw no NOFFOcześni, oni mogą. Oni nie trolle. Znaczy czasem są, ale to takie lepsze trolle. Takie no nie-głupkowate trolle.

• Lubię to 2
  • Smuteczek 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Nie wiem czy to miało być ironiczne czy nie, ale ja nieironicznie uważam, że to dobry pomysł, jeśli ktoś nie ma czasu/chęci na czytanie ustaw. AI to narzędzie jak każde inne i nie mam nic przeciwko niemu.

BRAVO NOFFOFIL BRAVO POFFAŻNE MIKRONACJE

• Smuteczek 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

aha a ja nie umiem urzywac tego no tzw ai ff tym jestem jeszcze zbyt noffy tak ffam poffiem

• Smuteczek 1
Opublikowano

btw hawercik musi no odejśc i no odszedł (tak trochę)

• Smuteczek 1

99792411588297495.png

Opublikowano

ff tym poffiem że dostał propoSSycję nie do odrzucenia no od tego no tzw [TOP SECRET]

• Wow 1
  • Żaboid 1
Opublikowano
Teraz, Burek napisał(a):

ff tym poffiem że dostał propoSSycję nie do odrzucenia no od tego no tzw [TOP SECRET]

Od tego no ENPU? Żeby złowić własnego no kolegę tego tzw szczura no nihilizmu? Ff tym no on nie ffiedział ile miał ten noffy. Noffy muffił mu, że jest SStarry.

• Wow 1

99792411588297495.png

Opublikowano

Co tam słychać w Waksmanlandzie?

Jego Eminencja mgr. net Henryk  Tymoteusz  książę  kardynał  Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

101005704499835679_t.png.bc071a3c5ce1755f8295c1aadb75cf4c.png

1260.png

Opublikowano
5 minut temu, Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał(a):

Ano cicho, czyli jak to zwykle u nich ostatnimi czasy. Nawet coś ostatnio nie było złośliwych przytyków d nas an pogromów mniejszości, więc może powinniśmy zacząć się martwić?

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza

Discord:

Opublikowano
19 minut temu, Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał(a):

witam chyba nic

• Lubię to 1
Opublikowano
23 minuty temu, August de la Sparasan napisał(a):

Ano cicho, czyli jak to zwykle u nich ostatnimi czasy. Nawet coś ostatnio nie było złośliwych przytyków d nas an pogromów mniejszości, więc może powinniśmy zacząć się martwić?

To chyba normalne, że po kolejnej inbie przychodzi czas spokoju. Co do pogromów, to może tzw. cisza przed burzą?

• Wow 1
  • Żaboid 1

Jego Eminencja mgr. net Henryk  Tymoteusz  książę  kardynał  Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

101005704499835679_t.png.bc071a3c5ce1755f8295c1aadb75cf4c.png

1260.png

Opublikowano
2 minuty temu, Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał(a):

To chyba normalne, że po kolejnej inbie przychodzi czas spokoju. Co do pogromów, to może tzw. cisza przed burzą?

Znaczy no, już próbowali, w Gredensburgu, ale szczęściem i to im nie wyszło.

Discord:

Opublikowano

Imo wakssman planuje stfforzenie tego no bialeńskiego ulenu

• Wow 1

99792411588297495.png

Opublikowano

bravo ulenizacja?

• Smuteczek 2
Opublikowano
Teraz, Burek napisał(a):

bravo ulenizacja?

bravo, ff tym no imo jak będzie WSG to fftedy będą te no profity za dołączenie jako ten no ulen do tzw IV Rewolucji Megatechnicznej

• Wow 1

99792411588297495.png

Opublikowano

ff tym noffi beda mieli ff co grac, spk

Opublikowano

Cytat

Z bardziej poważnych proponuję:

Sztuczna inteligencja na mikronacyjnych salonach - szansa na rozwój czy śmierć klimatu mikronacji?
Czy boty powinny pisać ustawy? Czy grafiki generowane przez AI niszczą klimat, czy go ratują? Kolokwium, w którym pogadamy o granicy między ludzką kreatywnością a cyfrowym ułatwianiem sobie życia. Gdzie kończy się zabawa, a zaczyna pójście na łatwiznę?

Dyplomacja na pokaz czy realna siła? Po co Bialenii międzynarodowe traktaty.
Podpisujemy umowy, jeździmy z wizytami, ale zadajmy sobie w końcu to pytanie na głos, otóż co z tego naprawdę mają zwykli Bialeńczycy? Przeanalizujmy naszą politykę zagraniczną i zastanówmy się, czy sojusze to tylko ładne obrazki i ordery, czy realne paliwo do rozwoju kraju.

I trochę luźniej:

Czego boją się w bialeńskich lasach? Demony, legendy i przesądy dawnej Bialenii.
Zamiast nudnej historii - bialeński horror i folklor. Zbierzmy i stwórzmy przewodnik po najdziwniejszych bialeńskich legendach, potworach, którymi straszy się dzieci w bialeńskich wioskach, i zabobonach, w które wciąż wierzą starsi mieszkańcy. Forma luźna, gawędziarska, idealna na wieczorne spotkanie przy bialeńskim trunku.

• Ogień! 1
Opublikowano
4 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

bravo, ff tym no imo jak będzie WSG to fftedy będą te no profity za dołączenie jako ten no ulen do tzw IV Rewolucji Megatechnicznej

W tym powiem że sytuacja jest spokojna przez ze mnie tak powiem w tej sprawie przez Muratyckich Kirów tzw. Południowych Kiriańczyków. Nie ma co się martfić w tej sytuacji nt.

• Wow 1

IIFNiWINKULIA.png.e9b98fe047a341513aad566a14bc8dea.png

Opublikowano

ok, spk

Opublikowano
1 minutę temu, Elina az Ruzmari-Emre napisał(a):

W tym powiem że sytuacja jest spokojna przez ze mnie tak powiem w tej sprawie przez Muratyckich Kirów tzw. Południowych Kiriańczyków. Nie ma co się martfić w tej sytuacji nt.

A ff tym no dziennikarze pytają: co z Kiriami w Muratyce? Czy ich prawa i stosowanie Shullkinatu tych no starych praff tzw kiriów zostało tam już uszanoffane?

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Opublikowano
Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

A ff tym no dziennikarze pytają: co z Kiriami w Muratyce? Czy ich prawa i stosowanie Shullkinatu tych no starych praff tzw kiriów zostało tam już uszanoffane?

Tak oczywiście na ten temat.

IIFNiWINKULIA.png.e9b98fe047a341513aad566a14bc8dea.png

Opublikowano
3 minuty temu, Elina az Ruzmari-Emre napisał(a):

Tak oczywiście na ten temat.

BRAVO

Good Boy Bubble GIF

• Lubię to 1
  • Wow 1

99792411588297495.png