Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Witam szanownych mieszkańcy Muratyki, Koribii oraz Azymutii Można powiedzieć że niepowodzenia kazkizmu dostrzerżone przez mieszkańców Muratyki oraz niepowtarzalna oferta "Pierwszego Towarzysza" odnośnie reformy ZKRM doprowadziły do tego że kotlet został odgrzany a taka stara mumia jak ja wylazła z sarkofaga i teraz będzie was nawiedzać. Kilka osób może mnie kojażyć zaś dla tych dla którym moja persona jest nieznana starczy wspomnieć iż swego czasu piastowałem zaszczytną rolę króla Koribii do czasu proklamacji II Gubernatorstwa a później republiki gdzie opuściłem Koribię jak mi się jeszcze wtedy wydawało raz na zawsze. Jak się jedak okazuję światełko nadzieja dla Koribii rozjaśniało na nowo, tłumacząc szanowny pan Kaspar Waksman popełnił jeden z największych błędów w swojej karierze gdyż bedzie się teraz musiał ze mną użerać ponownie i z moimi dożeniami do wywyższenia roli Koribii. 1 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Witam z powrotem! Rad jestem, że postanowiłeś wrócić. Mam nadzieję, że dzięki twojemu powrotowi uda się nam zbudować demokrację w naszym kraju. Jeszcze raz witam serdecznie! Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymoteusz Piechota 40 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Też witam Pana. Tymoteusz Dostojewski vel Piechota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Szarak 75 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Dzień dobry panie Espada! Koribia jak i cała Muratyka potrzebują obecnie obywateli. 1 Grzegorz Szarak von Hohenburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 5 godzin temu, Grzegorz Szarak napisał: Dzień dobry panie Espada! Koribia jak i cała Muratyka potrzebują obecnie obywateli. Nie da się ukryć, jednocześnie cieszę się widząc "znajomą twarz" AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi