Robert Drenin 306 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 W sumie to może być pierwszy wątek sportowy, bo jednak wyścigi są również rodzajem sportu, a przy tym według mnie dobrze by zbierać w jednym miejscu wszystkie wyniki, jakie Nasz Naród zajął w trakcie rajdów. Szkoda, że trochę tak późno podejmuje się tego dopiero, ale lepiej później, niż wcale. To tak, może nie ma się czym chwalić, gdyż w Rajdzie Alpenfahrt 2023 zajęliśmy jedynie 10 miejsce, ale w sumie w tym sezonie pierwszy raz mogłem brać udział w takiej zabawie. Może w następnym sezonie uda się jakieś fajniejsze miejsce osiągnąć. Poza tym, wzorując się na muratyckim wątku, fajnie może jednak kolekcjonować wszystkie te blachy, jakie otrzymuję w rajdach. Toteż wysyłam z tego, ale również i poprzednich: 2 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Robert Drenin napisał: Poza tym, wzorując się na muratyckim wątku, fajnie może jednak kolekcjonować wszystkie te blachy, jakie otrzymuję w rajdach. Toteż wysyłam z tego, ale również i poprzednich: A no fajnie je kolekcjonować zwłaszcza że są ładne i dobrze pokazują już jakąś historię. Osobiście brakuje mi tylko domu gdzie mogłbym je wszystkie na ścianach zawiesić. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 20 godzin temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: A no fajnie je kolekcjonować zwłaszcza że są ładne i dobrze pokazują już jakąś historię. Osobiście brakuje mi tylko domu gdzie mogłbym je wszystkie na ścianach zawiesić. Tak to prawda. A co do miejsca, gdzie je wieszać, to może zawsze jakieś muzeum. Wtedy to wszystkie ściany można zająć na te blachy. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi