Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 663 Opublikowano 19 Lutego 2023 Opublikowano 19 Lutego 2023 Jak w temacie, chce mi się poopowiadać suchary to zakładam temat. Może ktoś też się podzieli niszowym humorem. Cytat XD! Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 19 Lutego 2023 Opublikowano 19 Lutego 2023 Przychodzi baba do Parlamentu Unijnego, a tam I Posiedzenie. Cytuj
Gość Vladimir Agucko Opublikowano 12 Marca 2023 Opublikowano 12 Marca 2023 Przychodzi nieco zaspany Jasiu do szkoły i Pani się go pyta: -Jasiu, co to jest NUON? -A Pani nie wie, że się mnie pyta, czy sprawdza, czy już wiem? -Jasiu, załóżmy, że masz rację, a zatem? -Sarmacko-hasselandzki projekt nowelizacji ustawy o nauce Cytuj
Gość Vladimir Agucko Opublikowano 13 Marca 2023 Opublikowano 13 Marca 2023 http://nordata.pl/assets/img/friends.webp Dlaczego murzyn ma zegarek, a pozostali nie? Bo reszta robi na murzyna. ? ? ? Cytuj
Gość Vladimir Agucko Opublikowano 18 Marca 2023 Opublikowano 18 Marca 2023 Przychodzi Vladimir Agucko do Sądu Arbitrażowego i mówi: -Oskarżam Cysorza, że zabija z zimną krwią i żądam, aby robiła to kobieta sarmacka za niego. Zlatują się ludzie i mówią: -Jak śmiesz oskarżać Cysorza?! To nie jest sprawa dla Sądu, tylko dla policji! Twe żądania są bezprzedmiotowe... Vladimir się zdziwił: -A gdzie prawdziwy sędzia, który mógłby ten spór rozstrzygnąć? Lud przemówił: -Idzie i niewiadomo, kiedy dojdzie. Trzeba być dobrej myśli. Zresztą, przy okazji, nie wolno Ci się tu tak wypowiadać. Są tu dzieci i nie chcemy, aby któreś z nich kałem po twarzy zarobiło. Rozbeczałoby się któreś i dopiero by było... Zatyczki do uszu by nie pomogły. ? ? Cytuj
Gość Vladimir Agucko Opublikowano 21 Marca 2023 Opublikowano 21 Marca 2023 -Pse Panią Sarmację, bo ja mam takie zapytanie odnośnie inicjatywy użytecznej społecznie. -Tak, słucham Cię, Władziu. -Czy wejście w spór z Sarmatami jest inicjatywą użyteczną społecznie? -Oczywiście, że nie. Musimy się nawzajem szanować. -To co to znaczy, że coś jest użyteczne społecznie? -Uznanie czegoś użytecznego społecznie jest użyteczne społecznie. -Czyli trzeba potwierdzać, że inicjatywa jest inicjatywa i jeszcze udowadniać, że społeczną i użyteczną? -No tak, bo nie każda inicjatywa jest sobie równa. -A kto wydaje akt uznania inicjatywy, która jest społeczna i użyteczna? -Rada Ministrów i ona go rozpatruje JEŻELI w terminie 7 dni od złożenia wniosku o uznanie uzyska on pisemne poparcie CZWARTEJ CZĘŚCI OBYWATELI GŁOSUJĄCYCH W OSTATNICH WYBORACH DO SEJMU. ?? Cytuj
Gość Vladimir Agucko Opublikowano 21 Marca 2023 Opublikowano 21 Marca 2023 Przychodzi Cysorz Nieinsulii na Posiedzenie Inauguracyjne Prezydium III kadencji: -Szanowni, jako, że chciałbym zebrać kandydatów, to ogłaszam, że do dwóch wpuszczę do 23.03.2023r., ale jak przyjdzie mniej niż dwóch, to też wpuszczę i zamknę. Dziad sarmacki nadbiega i woła: -Ależ ja się zgłaszam! Nie zamykajcie, Nie zamykajcie! Przecież zawsze można poczekać. A co jak trzech wejdzie? I tak nic nie robimy, to po co się spieszyć? ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi