Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 8 Lutego 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 No i stało się. Zgodnie z obietnicą utworzyłem zamówione w rozmowie prywatnej działy, stworzyłem też rolę @Obywatel Hawilandu nadaną dotychczas założonym hawilandzkim kontom: @Tadeusz I Wielki, @Aleksander von Kruk i mój imiennik @Bolesław Lwie Serce. Jako że Nordata jedyna wśród v-kontynentów kroczy drogą prawdziwej anty-biurokracji (#LeocjaToTeżNordata), nie było oficjalnego procesu akcesyjnego, tak samo zresztą jak przy dołączaniu Kirianii. Jednakże dosyć dobrze pamiętam starą strukturę forum hawilandzkiego i jest ona bogatsza w porównaniu do obecnej na forum unijnym. Czy Hawiland postanowił stać się bardziej minimalistyczny przy okazji przeprowadzki, czy zaszła pomyłka nie wiem, ale dowiem się discordowo. No cóż, pozostaje uczcić moment czwartego państwa na forum UN! ??? 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 265 Opublikowano 8 Lutego 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 ? Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alastor Brodzicki 32 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Chwała Nordacie! Chwała Hawilandowi! ? Jenerał Szabli Kiriańskiei, Tytularny Koronny Książę Begnamski i Kawaler Orderu Krzyża Żelabrnego Bez Boga ani do proga, bez karabeli ani z pościeli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 8 Lutego 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 No to co, witamy na pokładzie. Dobrze że mamy teraz więcej rąk do wylewania wody i latania dziur w kadłubie. ? 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 8 Lutego 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Gratuluję. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 16 godzin temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: No to co, witamy na pokładzie. Dobrze że mamy teraz więcej rąk do wylewania wody i latania dziur w kadłubie. ? W sumie, to widać że spada dość aktywność. Ale jak mam być szczery, to od mojej strony to wynika z nagromadzenia wielu różnych rzeczy oraz chęci odpoczynku też po obowiązkach. Ale w dużej mierze staram się jednak działać aktywnie, tyle że akurat na forum nie piszę, a bardziej na discordzie działam. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi