Waksman 1 350 Opublikowano 14 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 2 godziny temu, Henryk Ziemiański napisał: - Właśnie dowiedziałem się od sąsiadów, jak nazywają się sprawcy. Są to Mikołaj Kubicki, Bartosz Mikke i Arnold Józefowicz. Adresy ich zamieszkania kolejno: ul. Zwierzogrodzka 9, ul. Muratycka 20 i Kiriańska 6. - "Jak rozumiem każdy Pan rezyduje w Czekoladowicach? Czy jest Pan w stanie wskazać aktualne miejsce przebywania każdego z panów?" - zapytał Arbeit podnosząc prawą brew. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 15 Maja 2024 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 - Są chyba w Czekoladowicach, zapewne w jakimś opuszczonym miejscu. Ja często tutaj przyjeżdżam, mimo, że mam willę w Zwierzogrodzie. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 350 Opublikowano 15 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 8 godzin temu, Henryk Ziemiański napisał: - Są chyba w Czekoladowicach, zapewne w jakimś opuszczonym miejscu. Ja często tutaj przyjeżdżam, mimo, że mam willę w Zwierzogrodzie. - "Panie, mnie nie obchodzi gdzie Pan ma willę, mnie obchodzi aktualne miejsce przebywania tych przestępców. Zdaje Pan sobie sprawę, że za zatajenie miejsca ich przebywania grozi odpowiedzialność karna?" - w tym momencie Arbeit przyjął bardzo poważny i stanowczy ton głosu - "Pytam ostatni raz. Gdzie aktualnie znajdują się przestępcy?" Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 15 Maja 2024 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 - Niedaleko Czekoladowic jest opuszczona rudera, w której słyszałem głośne okrzyki, a także widziałem sylwetki tych przestępców. - mówił ze spokojem Henryk. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 350 Opublikowano 15 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 3 godziny temu, Henryk Ziemiański napisał: - Niedaleko Czekoladowic jest opuszczona rudera, w której słyszałem głośne okrzyki, a także widziałem sylwetki tych przestępców. - mówił ze spokojem Henryk. "No! W końcu." - wykrzyknął Arbeit - "Panie Henryku, wszystko wiem - jest Pan wolny. Dziękuję za współpracę." - odrzekł Militikommendant odprowadzając swojego gościa do wyjścia. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 21 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Nowiny Nadmorskie postanowiły nagłośnić sytuację, może to zmusi Milicję i Rząd do zareagowania i ukrócenia homofonicznych ataków na mieszkańców II FN: https://nordata.pl/article/65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi