Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Henryk Ziemiański napisał:

- Właśnie dowiedziałem się od sąsiadów, jak nazywają się sprawcy. Są to  Mikołaj Kubicki, Bartosz Mikke i Arnold Józefowicz. Adresy ich zamieszkania kolejno: ul. Zwierzogrodzka 9, ul. Muratycka 20 i Kiriańska 6. 

- "Jak rozumiem każdy Pan rezyduje w Czekoladowicach? Czy jest Pan w stanie wskazać aktualne miejsce przebywania każdego z panów?" - zapytał Arbeit podnosząc prawą brew.

Opublikowano

- Są chyba w Czekoladowicach, zapewne w jakimś opuszczonym miejscu. Ja często tutaj przyjeżdżam, mimo, że mam willę w Zwierzogrodzie. 

Jego Eminencja mgr. net Henryk  Tymoteusz  książę  kardynał  Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

101005704499835679_t.png.bc071a3c5ce1755f8295c1aadb75cf4c.png

1260.png

Opublikowano
8 godzin temu, Henryk Ziemiański napisał:

- Są chyba w Czekoladowicach, zapewne w jakimś opuszczonym miejscu. Ja często tutaj przyjeżdżam, mimo, że mam willę w Zwierzogrodzie. 

- "Panie, mnie nie obchodzi gdzie Pan ma willę, mnie obchodzi aktualne miejsce przebywania tych przestępców. Zdaje Pan sobie sprawę, że za zatajenie miejsca ich przebywania grozi odpowiedzialność karna?" - w tym momencie Arbeit przyjął bardzo poważny i stanowczy ton głosu - "Pytam ostatni raz. Gdzie aktualnie znajdują się przestępcy?"

Opublikowano

- Niedaleko Czekoladowic jest opuszczona rudera, w której słyszałem głośne okrzyki, a także widziałem sylwetki tych przestępców. - mówił ze spokojem Henryk. 

Jego Eminencja mgr. net Henryk  Tymoteusz  książę  kardynał  Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

101005704499835679_t.png.bc071a3c5ce1755f8295c1aadb75cf4c.png

1260.png

Opublikowano
3 godziny temu, Henryk Ziemiański napisał:

- Niedaleko Czekoladowic jest opuszczona rudera, w której słyszałem głośne okrzyki, a także widziałem sylwetki tych przestępców. - mówił ze spokojem Henryk. 

"No! W końcu." - wykrzyknął Arbeit - "Panie Henryku, wszystko wiem - jest Pan wolny. Dziękuję za współpracę." - odrzekł Militikommendant odprowadzając swojego gościa do wyjścia.