Femme Mystere 170 Opublikowano 16 Listopada 2022 NIO: 1609230032 NIO: 1609230032 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Zważywszy na to, że bywam tu ostatnio dość często, mogłabym pokusić się o stworzenie ambasady i objęcie roli ambasadorki Edelweiss w Nordacie. Celowo piszę Nordacie, ponieważ chyba nie ma sensu rozdrabniać się na wszystkie pomniejsze państwa członkowskie. Co sądzicie o tym i jak zabrać się do tego od strony formalnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 16 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Cóż, teoretycznie i praktycznie Unia Nordacka nie jest państwem, więc nie może nawiązywać bezpośrednio stosunków z innymi państwami tak, żeby można było otwierać "nordackie ambasady". Z tego co wiem jest nawiązana umowa między IV Republiką, a Edelweiss, ba, dział ambasady jest u nas nawet utworzony, więc zapraszam ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joachim Cargalho 102 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) Skoro nieformalnie agrément jest już udzielony, pozostaje sprawa nominacji przez Oberhaupta. Chyba pierwszy raz widzę, że te kwestie są załatwiane w tej kolejności ? Edytowane 17 Listopada 2022 przez Joachim Cargalho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 17 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 15 minut temu, Joachim Cargalho napisał: Skoro nieformalnie agrément jest już udzielony, pozostaje sprawa nominacji przez Oberhaupta. Chyba pierwszy raz widzę, że te kwestie są załatwiane w tej kolejności ? Czasami działa i tak ? To przecież nie S*rmacja, że ktoś zaraz przyjdzie i powie, że tak nie można bo prawo nie pozwala ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bella Swann 10 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Skoro mamy możliwość ogarnięcia tego jakoś ? To nawet i ja mogłabym matce od czasu do czasu pomóc w jakiś sprawach tutaj ? Bo planuję częściej zaglądać 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 1 godzinę temu, Bella Swann napisał: Skoro mamy możliwość ogarnięcia tego jakoś ? To nawet i ja mogłabym matce od czasu do czasu pomóc w jakiś sprawach tutaj ? Bo planuję częściej zaglądać Zapraszamy, zapraszamy! Jodel Zeitung dość rzadko się pojawia, także za garść świeżych informacji z krainy szarotek bylibyśmy stokrotnie wdzięczni! ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bella Swann 10 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Podejrzewam, że moi rodzicie bardziej się sprawdzą w roli ambasadorów niż ja. I regularnie będą donosić co się u nas dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 21 Listopada 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 W zasadzie @Femme Mystere została już wybrana i zatwierdzona jako oficjalny ambasador Kotliny Edelweiss w IV Republice, ale coś mi się wydaje że będzie to raczej rodzinny interes całego rodu Augentrost-Cargalho, mam rację ? AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Femme Mystere 170 Opublikowano 21 Listopada 2022 NIO: 1609230032 NIO: 1609230032 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Zostałam wybrana do roli ambasadorki, co wynikało z mojego indywidualnego zaangażowania w Muratykę. Reprezentuję interesy Oberhaupta Edelweiss jako ambasadorka. Reprezentuję też interesy najbardziej szanowanyego i elitarnego rodu mikroświata - Augentrost-Cargalho. Ostatecznie reprezentuję również Muratykę jako Freutregger i obywatelka. Godzę wszystkie te zaszczytne funkcje w jednej mojej pięknej i skromnej osobie. Sprawiam, że Muratyka i Edelweiss rozkwitają. Czyż to nie piękne? ? @Albert Fryderyk de Espadajeśli chcesz dołączyć do rogu Augentrost-Cargalho to proszę złożyć podanie w trzech kopiach i/lub pierścionek zaręczynowy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi