Coirloscadh 16 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Arriba! Zwą mnie Cillian Saerucaeg, i pochodzę równo z dalekiej Teutoni jak i ledwo bliższej Sclavini. Przybywam pozwiedzać, pogadać, i powspominać stare czasy jakim była UTN i byty przed. Dzięki prezydentowi za potwierdzenie konta i cześć. Herold Marazmu, relaksoholik, Freutregger Freutu Apoikia Andronicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 3 Listopada 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Willëkomm! Witaj Cillian, kopę lat! Oj tak, UTN chętnie powspominam. Ah, te inby z Kugarią... Stare dobre czasy. Planujesz u nas jakąś działalność? Roboty jest w bród, na pewno coś by się dla ciebie znalazło ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coirloscadh 16 Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 W tej chwili obecnie hibernuje, nie udzielając się zbytnio na żadnym forum. Zgaduję że spróbuje coś podziałać a skończy się moim znudzeniem - tak już mam ;d. Zobaczy się w weekend lub i później czy będzie mi się chciało coś porobić. Herold Marazmu, relaksoholik, Freutregger Freutu Apoikia Andronicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 3 Listopada 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 8 minut temu, Cillian Saerucaeg napisał: W tej chwili obecnie hibernuje, nie udzielając się zbytnio na żadnym forum. Zgaduję że spróbuje coś podziałać a skończy się moim znudzeniem - tak już mam ;d. Zobaczy się w weekend lub i później czy będzie mi się chciało coś porobić. Jak ci się zechce, do czego zachęcam gorąco, to polecam złożyć wniosek o obywatelstwo. Z obkiem będziesz mógł zostać chociażby Sędzią Najwyższym, którego szukamy ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sophie 57 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zaimki: ona/jej Zaimki: ona/jej Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Witamy w Muratyce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi