Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 KONKURS KURATORSKI POD PATRONATEM PREZYDENTA RB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 2 Listopada 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Serdecznie dziękuję w imieniu własnym jak i mieszkańców IV Republiki za zaproszenie i oczywiście postaram się przybyć na wydarzenie. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Gdyby nie fakt, że pewien tuman pozbawił mnie dożywotnio dostępu do Waszego forum, to z chęcią bym się przejechał do Wolnogradu. No ale cóż, najwidoczniej obejdę się smakiem. @Andrzej Płatonowicz Ordyński jakby co zaproszenie na kawusie w Zwierzogrodzie dalej aktualne! ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Femme Mystere 170 Opublikowano 2 Listopada 2022 NIO: 1609230032 NIO: 1609230032 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Postaram się przybyć. I nawet mam pomysł na pracę konkursową. Muszę tylko poczekać na aktywację konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 11 godzin temu, Waksman napisał: Gdyby nie fakt, że pewien tuman pozbawił mnie dożywotnio dostępu do Waszego forum, to z chęcią bym się przejechał do Wolnogradu. No ale cóż, najwidoczniej obejdę się smakiem. @Andrzej Płatonowicz Ordyński jakby co zaproszenie na kawusie w Zwierzogrodzie dalej aktualne! ? Dożywotnio nie, do czasu aż jakiś prezydent odbanuje. Cóż, rozmawiałem z prezydentem prof. Faradobusem na temat odbanowania, ale on nie chce podejmować takich decyzji bez ogólnonarodowego konsensusu... Szkoda, ale zgodnie z umową społeczną ta sprawa należy do kompetencji Prezydenta, ja mogę sobie tylko ubolewać. 9 godzin temu, Femme Mystere napisał: Postaram się przybyć. I nawet mam pomysł na pracę konkursową. Muszę tylko poczekać na aktywację konta. Super! Konto zostanie na pewno aktywowane, gdy tylko ktoś z administracji wejdzie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 3 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 4 godziny temu, Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał: Dożywotnio nie, do czasu aż jakiś prezydent odbanuje. Cóż, rozmawiałem z prezydentem prof. Faradobusem na temat odbanowania, ale on nie chce podejmować takich decyzji bez ogólnonarodowego konsensusu... Szkoda, ale zgodnie z umową społeczną ta sprawa należy do kompetencji Prezydenta, ja mogę sobie tylko ubolewać. Do tej pory nie potrafię pojąć, jak odbanowanie ofiary reżimu jednej osoby jest sprawą ogólnonarodowego konsensusu, no ale cóż. Bialenia najwidoczniej jest stanem umysłu. Szkoda. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 To wynika ze sposobu sprawowania władzy przez Ametysta - chce on, by wszystkie ważne decyzje były podejmowane przez Obywateli. Ja liczę na to, że z czasem uda się osiągnąć porozumienie, ale na pewno kolejne "pociski" po Bialenii nie przyspieszają tego dnia. Pamiętaj, że ten konflikt wynikał ze zbyt wybuchowego charakteru OBU stron, bynajmniej Iwan nie ponosi tu większości winy - ja bym powiedział, że Bialenia i Muratyka są winne po połowie. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 3 Listopada 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Ehhh jakbyście teraz o tym nie przypominali to by nikt o tym nie pamiętał. Już za prezydentury Grzegorza Szaraka z naszej strony wszystko zostało unormowane i jest z tym u nas święty spokój. Więc to od strony Bialeńskiej już tylko zależy czy dalej chcą w to brnąć. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Ze strony bialeńskiej żadnego problemu nie ma. Kolega Waksman chce być odbanowany, więc przedstawiłem sytuację. Nic więcej zrobić nie mogę, temat w Bialenii poruszyłem, reszta to nie moja rzecz. Ja się żadnego pośrednictwa nie podejmuję. Ode mnie to tyle w temacie, bo nie chcę przyczyniać się do kolejnych nieporozumień, a widzę, że niektórzy mają krótki lont. I dziękuję ugułem za tę wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 3 Listopada 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Pozostaje faktycznie czekać na rezultat no ale mimo tego że relacje z Bialenią Muratyka ma jakie ma, a może raczej miała, troszeczkę nie wypada zapraszać wszystkich a następnie zastanawiać się czy na pewno wszystkich. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Wiem, że jako goniec jestem łatwym celem krytyki, ale mi polecono tylko rozesłać zaproszenia po aktywnych państwach według statystyk ISM. Reklamacje to do wyższej instancji, ja nic nie mogę. Gdyby to ode mnie zależało, to Waksman nigdy by statusu persona non grata nie otrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 3 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Andrzeju, tak jak rozmawialiśmy drogą prywatną - mi już przestało zależeć. Nie chcą mnie to nie będę się wciskał na siłę. Może kiedyś pojawi się władza z RiGCZem i mnie wpuszczą Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 4 Listopada 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 No cóż, przykre jest to jak bardzo człowiek może być uparty no ale cóż niczego tu nie wskuramy. Dla mnie osobiście nie ma już sensu rozpamiętywać tego wszystkiego i ze swojej strony więcej uczynić nie mogę i nie chcę. Tak samo jak nie chcę pamiętać o jakiejś tam kłótni o Bóg wie co. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Femme Mystere 170 Opublikowano 4 Listopada 2022 NIO: 1609230032 NIO: 1609230032 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 @Andrzej Płatonowicz Ordyńskiniestety do tej pory mam zablokowane konto :< Mogę prosić o autoryzację rejestracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 4 Listopada 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 1 godzinę temu, Femme Mystere napisał: @Andrzej Płatonowicz Ordyńskiniestety do tej pory mam zablokowane konto :< Mogę prosić o autoryzację rejestracji? Niestety ale akceptowanie kont nie należy do kompetencji szanownego @Andrzej Płatonowicz Ordyński, trzeba się uzbroić w cierpliwość lub skontaktować się z prezydentem @Ametyst. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 4 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Ja tak z innej beczki, z luźnym pytaniem - @Albert Fryderyk de Espada czy Pan Prezydent planuje jakąś depeszę wysłać w związku otwartym nawoływaniem I.P do wojny z Muratyką? Czy raczej dalej będziemy mieli na niego wywalone? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 4 Listopada 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 43 minuty temu, Waksman napisał: Ja tak z innej beczki, z luźnym pytaniem - @Albert Fryderyk de Espada czy Pan Prezydent planuje jakąś depeszę wysłać w związku otwartym nawoływaniem I.P do wojny z Muratyką? Czy raczej dalej będziemy mieli na niego wywalone? Szczerze wierzę że prezydent @Ametystokaże się być rozsądnym człowiekiem i nie potraktuję podrzegań jedynej lub dwóch osób na poważnie. Tak więc reasumując nie mam zamiaru reagować na jakieś tam komentarze jednej osoby do puki nie odzwierciedlają stanowiska rządu Bialenii. 1 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 4 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 1 minutę temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Szczerze wierzę że prezydent @Ametystokaże się być rozsądnym człowiekiem i nie potraktuję podrzegań jedynej lub dwóch osób na poważnie. Tak więc reasumując nie mam zamiaru reagować na jakieś tam komentarze jednej osoby do puki nie odzwierciedlają stanowiska rządu Bialenii. I to jest bardzo zdrowe podejście. Martwi mnie jednak fakt, że ta jedna osoba jest Dowódcą Sił Zbrojnych Bialenii. Nawet jeśli nie mówi tych rzeczy na poważnie no to nadal... Niesmak pozostaje. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi