Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Hej, witam wszystkich. Przybywam z Sarmacji w celu ,głównie uczestnictwa w ślubie i weselu Kaspara Waksmana-Dëtera z Natasyą ?sa von Sarm. Na razie to tyle i nie mam planów związanych z moim pobytem tutaj. Ale z góry dziękuję za gościnę. Pozdrawiam, Henryk von Wattzau 1 (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 1 Listopada 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Witamy w Muratyce ? Pomimo braku planów serdecznie zapraszam do wpadania od czasu do czasu ? W razie pytań służę pomocą. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Heinrich przybył do Zwierzogrodu, czując satysfakcję, że zaczyna nową przygodę. Nigdy nie doświadczył podobnego uczucia. Witam. Przybywam, by stworzyć w Muratyce coś ciekawego. Ogólnie zamierzam przenieść część działalności Organizacji Food-Net na muratycką ziemię. Postaram się by coś z tego wyszło. Mam nadzieję na ciepłe przyjęcie. Mam też nadzieję na tymczasowe ciepłe lokum ? Pozdrawiam. 1 (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Witaj Heinrich! Cieszę się, że postanowiłeś nas odwiedzić ? Ja ze swojej strony oferuję wszelką pomoc w twojej przygodzie w IV Republice - możesz na mnie liczyć ? Czy Organizacja Food-Net świadczy jakiś catering? Bo jeśli tak to miałbym takie małe zleconko ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 40 minut temu, Waksman napisał: Witaj Heinrich! Cieszę się, że postanowiłeś nas odwiedzić ? Ja ze swojej strony oferuję wszelką pomoc w twojej przygodzie w IV Republice - możesz na mnie liczyć ? Czy Organizacja Food-Net świadczy jakiś catering? Bo jeśli tak to miałbym takie małe zleconko ? Być może będzie. Na razie niestety nie. (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Ajć. Szkoda. No cóż, w takim razie będę wyczekiwał aż takowy pojawi się w ofercie Organizacji. A oprócz niej coś jeszcze planujesz? Jakaś polityka czy inne tego typu rzeczy? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinrich von Wattzau 134 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 (edytowane) Jeżeli chodzi o politykę, to na razie nie planuję, ale nie wykluczam takiej możliwości. . Edytowane 11 Września 2022 przez Albert Fryderyk de Espada (-) Heinrich von Wattzau, prezes Organizacji Food-Net, burmistrz miasta Bazylice, poseł na Sejm II kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi