Sven Nilsen 3 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Dzień dobry a raczej dobry wieczór bo już dość późna godzina. Ostatnio usłyszałem, że pojawiło się nowe forum ZKRM. Także jestem. Myślę że to bardzo dobry krok. Nowe forum wygląda bardzo ładnie i przejrzyście. 1 Sven Nilsen Prowadzi dwutygodnik "Głos Muratyki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Witam Pana Svena! Jak wieczór mija? Mam nadzieję, że dobrze! Cieszę się, że nowe forum przypadło Panu do gustu, niech nam służy 100 lat! Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sven Nilsen 3 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Witam Towarzysza ! A dziękuje, wieczór mija bardzo dobrze. Tak, zdecydowanie nowe forum prezentuje się znacznie lepiej niż poprzednie. Korzystając z chwili chciałbym spytać o stworzenie wątku w instytucjach prywatnych dla mojego dwutygodnika "Głos Muratyki". Czy byłaby możliwość jego utworzenia ? Sven Nilsen Prowadzi dwutygodnik "Głos Muratyki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Oczywiście, że tak. Z taką różnicą, że dział stworzę Panu nie w "Instytucjach prywatnych", tylko w "Mediach" . Możemy tak zrobić? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sven Nilsen 3 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Oczywiście, nie ma problemu. Sven Nilsen Prowadzi dwutygodnik "Głos Muratyki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Informuję, że dział pańskiej gazety został utworzony. Czekam niecierpliwie na pierwsze wydanie! Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sven Nilsen 3 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Dziękuje ! Tak jak już wspomniałem całkiem niedawno postaram się aby pierwsze wydanie pojawiło się już w ten weekend. Sven Nilsen Prowadzi dwutygodnik "Głos Muratyki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 W ten weekend... O kurczę, to już niedługo! Nie mogę się doczekać ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi