Robert Drenin 306 Opublikowano 28 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Ale Towarzyszu, musimy pewien porządek zachować i nie możemy w wątkach nie przeznaczonych pisać też za dużo, bo się potem śmietnik robi. Ja proponuję albo w Radzie porozmawiać o tym, albo w innym do tego wątku. Ja żeby dalej nie zaśmiecać, to ja Towarzyszowi już w tym wątku nie odpiszę, co najwyżej w innym możemy. (A powodem tego jest fakt, że kiedy tutaj ludzie mogą spokojnie zgłaszać znaczki, to ustalamy w wątku z znaczkami funkcje budynku ze znaczka. Jak według mnie takie rzeczy zatem powinny być ustalane nie na Poczcie, tylko w Radzie). Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 To proszę o przekierowanie mnie do odpowiedniego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 30 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 15 godzin temu, Włodzimierz Molotin napisał: To proszę o przekierowanie mnie do odpowiedniego wątku. To albo tutaj, albo nowy wątek gdzieś w polityce lub w Radzie Komisarzy Ludowych. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 To poproszę więc o nowy wątek, gdyż ten który Towarzysz podał posiadał tematykę jedynie osiedla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Tytuł: Dwulecie utworzenia czesnoradzkich symboli narodowych Nakład: 52 egzemplarze Autor: Robert Drenin (w tym jeden dla mnie, czyli autora znaczka). Limit na osobę: 2 egzemplarze Emisja: 21.12.2022r. Kraj: Republika Socjalistyczna Czesnoradu Nominał: 11? Informacje: Z okazji drugiej rocznicy powstania Czesnoradzkich Symboli Narodowych. 1 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Tytuł: Dwulecie powstania Czesnoradu. Nakład: 37 egzemplarze Autor: Robert Drenin Limit na osobę: 2 (W tym jeden dla autora) Emisja: 28.01.2023r, o godzinie 20:00 Kraj: Republika Socjalistyczna Czesnoradu Nominał: 30? Informacje: Z okazji 2 rocznicy powstania Republiki Socjalistycznej Czesnoradu. 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Tytuł: 1 Maja 2023r. Nakład: 59 egzemplarze Autor: Robert Drenin Limit na osobę: 2 (W tym jeden dla autora) Emisja: 01.05.2023r, o godzinie 17:00 Kraj: Republika Socjalistyczna Czesnoradu Nominał: 15? Informacje: Z okazji Święta Pracy - Dnia Wszystkich Ludzi Pracy w 2023 roku. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Tytuł: II Siostra Molotina Nakład: 40 egzemplarze Autor: Robert Drenin Limit na osobę: 2 (W tym jeden dla autora) Emisja: 29.05.2023r, o godzinie 18:00 Kraj: Republika Socjalistyczna Czesnoradu Nominał: 20? Informacje: Z okazji otwarcia w Nowańsku II Siostry Molotina, będącej tym samym nową siedzibą Rady Komisarzy Ludowych i Komiariatów. Dodatkowo jest to najwyższy na chwilę obecną budynek w Republice Socjalistycznej Czesnoradu. 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi