Waksman 1 574 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Szanowni, naszła mnie dzisiaj taka myśl - co wy na to, żeby dla działu dyskusji wspólnych wybrać jakiegoś patrona? Coś jak "Plac im. Patriica Waffla" w Muratyce. Może tutaj zrobimy jakiś skwer, park imienia kogoś? Co myślicie? Cytuj Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 4 minuty temu, Waksman napisał: Szanowni, naszła mnie dzisiaj taka myśl - co wy na to, żeby dla działu dyskusji wspólnych wybrać jakiegoś patrona? Coś jak "Plac im. Patriica Waffla" w Muratyce. Może tutaj zrobimy jakiś skwer, park imienia kogoś? Co myślicie? Według mnie dobry pomysł. Może jakiegoś legendarnego jednociciela Nordaty, tak jak my lokalnie w Kirianii mamy Ädrosa? 1 Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Jednoczyciela Nordaty? To ja proponuję "Skwer im. Unii Trzech Narodów" XDD No ewentualnie imienia "Nieudanych Prób Zjednoczenia Nordaty" ? Cytuj Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 7 minut temu, Waksman napisał: Jednoczyciela Nordaty? To ja proponuję "Skwer im. Unii Trzech Narodów" XDD No ewentualnie imienia "Nieudanych Prób Zjednoczenia Nordaty" ? xD, może po prostu Plac Nordacki? Chyba że zaraz Winkulia i Transnordata przybiegną zawetować Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Cóż, z tego co mi wiadomo to ani Winkulia, ani Transnordata nie są jak na razie zainteresowane współpracą w ramach Unii Nordackiej, więc z veta raczej nici ? Cytuj Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi