Waksman 1 340 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Szanowni, naszła mnie dzisiaj taka myśl - co wy na to, żeby dla działu dyskusji wspólnych wybrać jakiegoś patrona? Coś jak "Plac im. Patriica Waffla" w Muratyce. Może tutaj zrobimy jakiś skwer, park imienia kogoś? Co myślicie? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 4 minuty temu, Waksman napisał: Szanowni, naszła mnie dzisiaj taka myśl - co wy na to, żeby dla działu dyskusji wspólnych wybrać jakiegoś patrona? Coś jak "Plac im. Patriica Waffla" w Muratyce. Może tutaj zrobimy jakiś skwer, park imienia kogoś? Co myślicie? Według mnie dobry pomysł. Może jakiegoś legendarnego jednociciela Nordaty, tak jak my lokalnie w Kirianii mamy Ädrosa? 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Jednoczyciela Nordaty? To ja proponuję "Skwer im. Unii Trzech Narodów" XDD No ewentualnie imienia "Nieudanych Prób Zjednoczenia Nordaty" ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 7 minut temu, Waksman napisał: Jednoczyciela Nordaty? To ja proponuję "Skwer im. Unii Trzech Narodów" XDD No ewentualnie imienia "Nieudanych Prób Zjednoczenia Nordaty" ? xD, może po prostu Plac Nordacki? Chyba że zaraz Winkulia i Transnordata przybiegną zawetować Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 10 Lipca 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Cóż, z tego co mi wiadomo to ani Winkulia, ani Transnordata nie są jak na razie zainteresowane współpracą w ramach Unii Nordackiej, więc z veta raczej nici ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi