• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Nazwa dla dyskusji wspólnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

• NIO: 2709210001

Szanowni,

naszła mnie dzisiaj taka myśl - co wy na to, żeby dla działu dyskusji wspólnych wybrać jakiegoś patrona? Coś jak "Plac im. Patriica Waffla" w Muratyce. Może tutaj zrobimy jakiś skwer, park imienia kogoś? Co myślicie?

SYoeTe3.png 100505667931999071.png
    Kaspar Venir Waksman-Dëter
    Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji
    były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png

Opublikowano

4 minuty temu, Waksman napisał:

Szanowni,

naszła mnie dzisiaj taka myśl - co wy na to, żeby dla działu dyskusji wspólnych wybrać jakiegoś patrona? Coś jak "Plac im. Patriica Waffla" w Muratyce. Może tutaj zrobimy jakiś skwer, park imienia kogoś? Co myślicie?

Według mnie dobry pomysł. Może jakiegoś legendarnego jednociciela Nordaty, tak jak my lokalnie w Kirianii mamy Ädrosa?

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
    w Winkulii jako Mikołaj III

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Jednoczyciela Nordaty? To ja proponuję "Skwer im. Unii Trzech Narodów" XDD

No ewentualnie imienia "Nieudanych Prób Zjednoczenia Nordaty" ?

były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Opublikowano

7 minut temu, Waksman napisał:

Jednoczyciela Nordaty? To ja proponuję "Skwer im. Unii Trzech Narodów" XDD

No ewentualnie imienia "Nieudanych Prób Zjednoczenia Nordaty" ?

xD, może po prostu Plac Nordacki? Chyba że zaraz Winkulia i Transnordata przybiegną zawetować

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
    w Winkulii jako Mikołaj III

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Cóż, z tego co mi wiadomo to ani Winkulia, ani Transnordata nie są jak na razie zainteresowane współpracą w ramach Unii Nordackiej, więc z veta raczej nici ?

Gość
    Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Udostępnij