Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witamy na pokładzie pociągu CzNW-P! Prosimy o podanie biletu do kontroli oraz udanie się do wagonu pasażerskiego. 

Trasa pociągu:

- Początek trasy: Nowańsk Dworzec CzKP

- Koniec trasy: Sarmow Dworzec CzKP

Tabor pociągu:

- Wagon pasażerski (bez przedziałowy)

Edytowane przez Włodzimierz Molotin

spacer.png

Opublikowano

Dobrze, oto mój bilet. Podaje bilet do kontroli.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

A poza bułką? Jeśli można dowiedzieć się całości tego co jest, to byłbym wdzięczny.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano

To poproszę dwa jabłka i jedną bułkę. Z kolei do picia jeśli można, to poprosze wodę, o ile jest.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

To jak wody nie ma, to może być soczek.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Tak, dokładnie. Jednakże niech Towarzysz też nie zapomni o moich zamówionych jabłkach i bułce.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Raczej nie. Wystarczy mi póki co to, co zamówiłem.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Dwa jabłka. Jednakże wszystko inne już dobrze.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Z pewnością będzie tylko jabłkowy, więc ten sok poproszę.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Chciałbym tylko jeden. Nie czuję potrzeby więcej, skoro będę miał też wodę.

Towarzysz Robert Drenin

Opublikowano

Dobre pytanie. Szczerze to nie wiem. Ciężko mi powiedzieć, ile pociąg teraz będzie jechał.

Towarzysz Robert Drenin

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...