Waksman 1 340 Opublikowano 5 Października 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 6 minut temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Hulewandu Hawilandu w sensie? ? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 5 Października 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 6 minut temu, Waksman napisał: Hawilandu w sensie? ? No tak jak zwykle przekręciłem nazwę z pomocą autokorekty i tego nie wyłapałem, tak tak chodziło o Hawiland. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 8 Października 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Ustaliliśmy z Tadeuszem, że uroczystość odbędzie się w Kirianii. Wkrótce stworzę odpowiedni wątek. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 13 Października 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 W dniu 8.10.2022 o 15:30, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Ustaliliśmy z Tadeuszem, że uroczystość odbędzie się w Kirianii. Wkrótce stworzę odpowiedni wątek. I co? Wiadomo coś o wstępnym terminie podpisania Deklaracji? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 31 lutego 2137. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 4 godziny temu, Waksman napisał: I co? Wiadomo coś o wstępnym terminie podpisania Deklaracji? Dobre pytanie. Mam też takie wrażenie, że powstanie UN coś tak słabo idzie, natomiast co by nie było, Czesnorad wciąż jest chętny. Gdyby coś nie wyszło lub coś, to proponuję jako alternatywę ustalenie daty podpisania deklaracji w Czesnoradzie (o ile nikomu to nie przeszkadza oraz mam nadzieję, że nikt się nie obrazi. Ja tylko podaję miejsce alternatywne, gdyż nie chciałbym, aby UN się rozpadło jeszcze przed powstaniem, więc ja proponuję tylko plan B. Natomiast jak będzie wiadomo kiedy deklaracja ma być podpisana w Kirianii, to nie ma problemu). Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 13 Października 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Dla mnie znaczenia nie ma miejsce ale fakt dobrze było by to podpisać zważywszy że sam dokument już jest gotowy i czekamy tylko aż Kiriania będzie gotowa. Jeżeli innym bardzo zależy na czasie to możemy równie dobrze podpisać to za dzień lub dwa. Proponuję zatem przyjąć że możemy poczekać jeszcze na @Bolesław Kirianóo von Hohenburg do końca tygodnia z określeniem terminu, w przeciwnym wypadku organizację powierzymy Czesnoradowi. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 13 Października 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Tak, jestem już. Można to podpisać np. 15.10.2022, jeśli nikt z obecnych nie zgłasza sprzeciwu 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 15 Października 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 17:30? Ps: Harlin nie będzie mógł być, przyśle Augusta 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 15 Października 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Godzinę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: 17:30? Ps: Harlin nie będzie mógł być, przyśle Augusta Postaram się zjawić osobiście ale w razie czego pan @Waksmanbędzie mnie reprezentował jako pełnomocnik rządu. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 510 Opublikowano 15 Października 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 https://kiriania.ct8.pl/forum/viewtopic.php?t=202 Trójstyk, tam podpiszemy wszystko co trzeba. Ponieważ obecnie jedynie dwa kiriańskie lotniska mają własne działy, a reszta jest narracyjna, o swoich przylotach można pisać bezpośrednio w wątku. 3 Bolesław Kirianóo von Hohenburg Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 15 Października 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Deklaracja została podpisana przez wszystkie państwa założycielskie a Unia Nordacka stała się faktem. Wiwat Nordata! 1 3 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 16 Października 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Niech Unia Nordacka trwa 100 lat! Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Serdecznie gratuluję wszystkich państwom wchodzącym w skład Unii Nordackiej. Niech żyje Nordata! Możecie liczyć na mój udział w ogólnonordackich inicjatywach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi