Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie. Dla mnie będzie wystarczająco już. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 A może bułkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie, podziękuje. Chcę jedynie to, co zamówiłem. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Ale tak gorąco, może coś dodatkowego do picia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 42 minuty temu, Włodzimierz Molotin napisał: Ale tak gorąco, może coś dodatkowego do picia? Nic nie chcę innego. W zupełności starczy mi to, co zamówiłem. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 A polecam Towarzyszowi kluski ziemniaczane w sosie borowikowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Ale... ja przecież zamawiałem kluski ziemniaczane w sosie borowikowym. Jedyne co się zmieniło, to chciałbym ciasto drożdżowe z jabłkami i do tego wodę z sokiem jabłkowym. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 A może coś mocnijszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie, ja nic nie chcę. Nie musi Towarzysz ciągle się pytać, gdyż ja i tak niczego więcej nie chcę. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 A może jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie, zdecydowanie nic już więcej nie chcę. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 To co chce Towarzysz ostatecznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Ja chcę ostatecznie kluski ziemniaczane w sosie borowikowym, ciasto drożdżowe z jabłkami i wodę z sokiem jabłkowym. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 A może zupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie i mam też zasadnicze pytanie. Czy kiedyś ja dostanę to, co zamówiłem? Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Oczywiście, ale pytam się czy chce Towarzysz zupę przed daniem głównym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 A to nie, chciałbym obejść się z zupą i tego typu daniami. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Dobrze, będzie to 247 CZB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 24 minuty temu, Włodzimierz Molotin napisał: Dobrze, będzie to 247 CZB. Dobrze. Daje pieniądze. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Bierze pieniądze Będzie gotowe za 15 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 5 minut temu, Włodzimierz Molotin napisał: Bierze pieniądze Będzie gotowe za 15 minut Dobrze, z chęcią poczekam. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Dobrze, proszę czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Już! Proszę oto danie i napój, zaraz doniosę deser. Smacznego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 1 minutę temu, Włodzimierz Molotin napisał: Już! Proszę oto danie i napój, zaraz doniosę deser. Smacznego! A dziękuje. Zaczyna spożywać podane danie. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Czeka, donosi deser i patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi