Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie. Dla mnie będzie wystarczająco już. Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 A może bułkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie, podziękuje. Chcę jedynie to, co zamówiłem. Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Ale tak gorąco, może coś dodatkowego do picia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 42 minuty temu, Włodzimierz Molotin napisał: Ale tak gorąco, może coś dodatkowego do picia? Nic nie chcę innego. W zupełności starczy mi to, co zamówiłem. Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 A polecam Towarzyszowi kluski ziemniaczane w sosie borowikowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Ale... ja przecież zamawiałem kluski ziemniaczane w sosie borowikowym. Jedyne co się zmieniło, to chciałbym ciasto drożdżowe z jabłkami i do tego wodę z sokiem jabłkowym. Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 A może coś mocnijszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie, ja nic nie chcę. Nie musi Towarzysz ciągle się pytać, gdyż ja i tak niczego więcej nie chcę. Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 A może jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie, zdecydowanie nic już więcej nie chcę. Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 To co chce Towarzysz ostatecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Ja chcę ostatecznie kluski ziemniaczane w sosie borowikowym, ciasto drożdżowe z jabłkami i wodę z sokiem jabłkowym. Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 A może zupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Nie i mam też zasadnicze pytanie. Czy kiedyś ja dostanę to, co zamówiłem? Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Oczywiście, ale pytam się czy chce Towarzysz zupę przed daniem głównym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 A to nie, chciałbym obejść się z zupą i tego typu daniami. Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Dobrze, będzie to 247 CZB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 24 minuty temu, Włodzimierz Molotin napisał: Dobrze, będzie to 247 CZB. Dobrze. Daje pieniądze. Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Bierze pieniądze Będzie gotowe za 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 5 minut temu, Włodzimierz Molotin napisał: Bierze pieniądze Będzie gotowe za 15 minut Dobrze, z chęcią poczekam. Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Dobrze, proszę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Już! Proszę oto danie i napój, zaraz doniosę deser. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 1 minutę temu, Włodzimierz Molotin napisał: Już! Proszę oto danie i napój, zaraz doniosę deser. Smacznego! A dziękuje. Zaczyna spożywać podane danie. Cytuj Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Czeka, donosi deser i patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi