Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Mieszkanie nr. 3 blok/klatka nr. 2, ul. Miejska, Nowańsk. Obecny lokator: Jurij Kotov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Puk puk! Zdrastwujtie Towarzyszu, czy jest Towarzysz chętny wypełnić ankietę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Kotov 19 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 czekaj ja mam mieszkanie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Kotov 19 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 W dniu 9.11.2022 o 21:42, Włodzimierz Molotin napisał: Puk puk! Zdrastwujtie Towarzyszu, czy jest Towarzysz chętny wypełnić ankietę? jaką zaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Kotov 19 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 nikt mi nie powiedział że mam mieszkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Wszyscy byli informowani o swoich mieszkaniach, Towarzysz również. Mieszkacie przecież na przeciwko pomnika G. Romanowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Kotov 19 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Wiem gdzie mieszkam ale nie wiedziałem, że te mieszkanie istnieje. Edytowane 5 Grudnia 2022 przez Jurij Kotov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Kotov 19 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Jak ty się dostałeś do mojego mieszkania bez pukania Edytowane 5 Grudnia 2022 przez Jurij Kotov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Kotov 19 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Jak ja się tu dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Towarzysz tu mieszka, a ja pukałem. W dniu 9.11.2022 o 21:42, Włodzimierz Molotin napisał: Puk puk! Zdrastwujtie Towarzyszu, czy jest Towarzysz chętny wypełnić ankietę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Kotov 19 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Ale jaką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Czyli chce Towarzysz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Kotov 19 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 nie wiemczego to dotyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Różnych rzeczy z życia codziennego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Kotov 19 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 no nie wiem takie dziwne to się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Spokojnie. To zadaję pierwsze pytanie: Czy uważa Towarzysz, że transport publiczny w Nowańsku jest dobrze zorganizowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi