Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Wątpię, ale milicja sprawdzi co u Towarzysza sąsiada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Jak to?! A dowiem się co się tam działo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Zależy co robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 A jak po prostu tłukł karpia na kotlety to mi powiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 12 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 To takie dźwięki dochodzą od niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Między innymi, ale takie jakby uderzanie też jest. Aczkolwiek są też o wiele bardziej niepokojące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 12 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Spokojnie, zajmiemy się tym. Zmieńmy teraz temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 A o czym chciałby Towarzysz porozmawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Nie wiem, a może chciałby Towarzysz wypełnić ankietę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 jakąż to ankietę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Odnośnie oceny jakości życia obywateli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Dobra, mogę ją wypełnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Dobrze pytanie pierwsze: Czy uważa Towarzysz, że brakuje czegoś w Towarzysza życiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Kocyk w kaczuszki o którym kiedyś mówiłem, dalej mi się on marzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Dobrze... a coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Co znaczy coś innego? Czy moje marzenie jest nieosiągalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 14 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Jest, za niedługo wybudujemy zakłady tkackie, to będzie materiał na koce, ale czy Towarzysz coś innego by chciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Może kakałko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 18 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 No tak, jak tak patrzeć to możliwe jest to, ale może chce Towarzysz coś z towarów, które już mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Mamy może zupę z karpia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 20 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Zawsze sobie może Towarzysz zrobić zupę z karpia w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 A bo ja wiem Towarzyszu jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 21 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 To ja Towarzyszowi pomogę. Trzeba wody go garnka nalać, karpia wrzucić i może jakiś ziemniaków i ziół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 O właśnie, skąd sobie jakieś fajne zioła wytrzasnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 22 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 A może sobie Towarzysz pozbierać lub kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi