Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 To jak żeś tu wlazł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Proszę wracać do siebie. Ankieta jest tu przeprowadzana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 A niech Towarszy @Xawery Królikiewiczmi tu odpowiada, a nie się rozprasza byle czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Stresuje mnie ton głosu Towarzysza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 siedzi cicho walcząc z paranoją prześladowczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 O co Towarzyszowi chodzi?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Powinien Towarzysz brać liście melisy i szyszki chmielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Niech nie wymienia już tu Towarzysz roślin, których nigdy żeście nie widzieli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Ten dziwny sąsiad co mi cytryny pokazywał nie miał tylko cytryn! Wie Towarzysz jakie ciekawe rzeczy oprócz cytryn mi pokazał i dodatkowo opisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Niech mi Towarzysz tu nie wymyśla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 No niech Towarzysz pójdzie i sam go zapyta, jeśli on dalej tam jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Nie ja od tego jest... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 No ale nie wierzy mi Towarzysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Kotov 19 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 20 minut temu, Xawery Królikiewicz napisał: No ale nie wierzy mi Towarzysz... Nie wiem, ja o czym innym mówię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 19 minut temu, Jurij Kotov napisał: co ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi