Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 A gdzie je kupić? Chyba nie u mnie no nie? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 24 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Jak na razie to nigdzie, więc może Towarzysz tylko zbierać. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 A no to fajnie, a w jakim miejscu szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Wszędzie może Towarzysz szukac, ale dobrze, że Towarzysz o tych ziołach mówi, bo to jest kolejna rzecz, którą możemy się zacząć zajmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 27 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 No dobra, a może pójdzie ze mną Towarzysz kiedyś nazbierać tych ziół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 28 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Towarzyszu, ja tu ankietę przeprowadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 No spokojnie, nie mówię że teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 28 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Niech na razie Towarzysz sam znajdzie jakieś ciekawe przyprawy i jak się je opiszę to będzie można na spokojnie je zbierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 29 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 A jak jakaś przyprawa mnie zabije podczas zbierania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 (edytowane) Nie wiem, jeżeli znajdzie Towarzysz takie rośliny to będziecie mogli to zgłosić. Edytowane 30 Listopada 2022 przez Włodzimierz Molotin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Ale jak znajdę takie rośliny to nie zdążę tego zgłosić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 To niech Towarzysz ich nie próbuje w tak bezpośredni sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 A może przez dotyk mnie zabije! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Niech Towarzysz nie przesadza, a ja już by taka była to niech Towarzysz coś na rękach ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Że rękawiczki na przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Obojętnie, byle byłby Towarzysz bezpieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 No dobrze, a jak jakiś gaz wypuści? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Niech Towarzysz nie wymyśla już. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 A wie Towarzysz może jak obliczyć objętość czterowymiarowego trójkąta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Proszę przestać się wygłupiać i najlepiej odpowiedzieć na moje pytania, np. Czy uważa Towarzysz, że sieć transportu publicznego w Nowańsku jest dobrze rozwinięta. Edytowane 4 Grudnia 2022 przez Włodzimierz Molotin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) P = (a^(4-1) * h) / 4 ??? Edytowane 4 Grudnia 2022 przez Xawery Królikiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Kotov 19 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 czekaj a ja mam dom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xawery Królikiewicz 61 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Jak Towarzysz się tu dostał?!? Drzwi były uchylone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Kotov 19 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi