Joahim von Ribertrop 41 Opublikowano 30 Czerwca 2022 NIO: 1412210018 NIO: 1412210018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 W dniu 23.06.2022 o 22:51, Robert Drenin napisał: Jest to bardzo ciekawe znalezisko. Jednakże szkoda, że ostatnio wysłane w 2019 roku. Musiałbym posiadać więcej danych, a przynajmniej liczbę atomową, żebym mógł umiejscowić go w Układzie Okresowym Pierwiastków (o ile nie byłby to jeden z tych, co nazywamy). W takim wypadku wobec tego pierwiastka trzebaby przeprowadzić dalsze badania. Napisałem w tej sprawie do Apolinarego. Może kiedyś się doczekamy odpowiedzi XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Dobre. Ciekawe czy się doczekamy. Sam jestem też w sumie ciekaw, czy doczekam się jeszcze propozycji. Choć jeszcze sobie cierpliwie i spokojnie czekam. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Jakby co, to przypominam jeszcze o możliwości dalszego proponowania nazw. Została końcówka jeszcze. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 5 Lipca 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Mogę od siebie dorzucić "Seren" zamiast dowolnego pierwiastku z listy. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Czy w spisie jest uwzględniony proponiowany przeze mnie wspólnie z Herr Dreninem pierwiastek - gruener? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 5 Lipca 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 2 godziny temu, Heinz-Werner Grüner napisał: Czy w spisie jest uwzględniony proponiowany przeze mnie wspólnie z Herr Dreninem pierwiastek - gruener? Mimo tego że towarzysz @Robert Drenin zapewne potrafi przysypiać na obradach RKL to z pewnością ma to gdzieś z tyłu głowy. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Jedyna osoba która przysypia na obradach RKL to Towarzysz Ścierkow. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 12 godzin temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: Mogę od siebie dorzucić "Seren" zamiast dowolnego pierwiastku z listy. Dobrze, to zatem zaktualizuję listę. 6 godzin temu, Heinz-Werner Grüner napisał: Czy w spisie jest uwzględniony proponiowany przeze mnie wspólnie z Herr Dreninem pierwiastek - gruener? Jak najbardziej. Wszystko sobie notuję na bierząco. Czyli jeszcze zostało troszkę. Może też coś zaproponuję, ale jeszcze z pewnością na spokojnie inni też mogą pisać. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 To ja proponuję takie jeszcze nazwy: Nobel - Wandan Lorens - Skarlan Rutherford - Bialen Dubn - Korib Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 To na koniec proponuję: Bohr - Polln Meitner - Wursen Roentgen - Woren Kopernik - Wlodim Flerow - Centr Liwermor - Sarajs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 To świetnie. To zatem mamy cały komplet. To mogę już zapowiedzieć, że w najbliższym czasie powinna pojawić się graficzna wizualizacja Układu Okresowego Pierwiastków. Spróbuję też go powysyłać na innych forach (chyba, że samo się wypromuje, ale wątpie). Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Wybaczcie, że spinguję. Jednakże @Mieszkaniec Mikronacyjny Układ Okresowy Pierwiastków jest już gotowy! Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Krak 5 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Super! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi