Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 (edytowane) W wątku tym odbywać się będą rozmowy z Sekretarzem Generalnym KPC. Edytowane 10 Czerwca 2022 przez Włodzimierz Molotin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Towarzyszu Molotin! Jak można zobaczyć, nasz kraj się świetnie rozwija. Posiadamy produkcję substancji chemicznych, wydobycie i obróbka uranu, produkcja pojazdów osobowych i wiele innych. Jednakże nie posiadamy tak istotnej rzeczy, jak produkcja tkanin i wszelkich wyrobów z materiału. Musimy rozpocząć w tym kierunku jakieś działania. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Nom, ale dlaczego do mnie to Towarzysz kieruje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 7 minut temu, Włodzimierz Molotin napisał: Nom, ale dlaczego do mnie to Towarzysz kieruje? Są dwa powody. Pierwszym powodem jest to, że Towarzysz jest Przewodniczącym Rady Komisarzy Ludowych, więc jest Towarzysz głową państwa, a ze względu że nie mamy trójpodziału władzy, to Towarzysz decyduje i organizuje na skalę krajową. Drugim powodem jest to, że Towarzysz jest również Komisarzem Ludowym Planowania Gospodarczego, a zatem od Towarzysza zależy zorganizowanie przemysłu w kierunku produkcji tkanin. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 To prawda, lecz nie ja jestem od życzeń i skarg, od tego jest Tymczasowy Podkomisariat Głosu Ludu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 To prawda, jednakże ja przychodzę tutaj jako Komisarz Ludowy Rady Komisarzy Ludowych Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 (edytowane) To bez znaczenia, głos ludu i urzędników jest na takim samym poziomie, przez co należy sprawy takie kierować do Tymczasowego Podkomisariatu Głosu Ludu. Edytowane 22 Czerwca 2022 przez Włodzimierz Molotin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Ja jak najbardziej rozumiem, tyle że tą drogą najszybciej jest. Poza tym jeszcze do organizacji jest Tymczasowy Podkomisariat Głosu Ludu. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Prawda, jednak po to on powstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Dokładnie. Jednakże póki jeszcze nie został zrobiony, a ludziom potrzeba tkanin i ubrań nowych, to przydałoby się to rozpocząć. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Dobrze o tym wiem, lecz plan tego nie przewiduje, a jedynie na tym się teraz skupiamy z budownictwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 To prawda. Jednakże my musimy wyrobić się z planem w ponad 100%. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Liczymy na to oraz działamy coraz produktywniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Nie śmiem wątpić. Jednakże chciałbym wiedzieć, czy faktycznie zaczniemy prowadzić działania w kierunku przemysłu włókienniczego. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Po planie może Komisariat Planowania Gospodarczego to przemyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 -Widzę, że Szanowny Pan jakiś małomówny, Herr Molotin. - Będąc już w gmachu Sekretarza, oberhaupt zagaił do Przewodniczącego. -Nie chciałbym rozpoczynać rozmowy, jestem tutaj tylko gościem, jeśli więc Szanowny pozwoli, prosiłbym o rozpoczęcie dysputy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Do gabinetu nagle wszedł Towarzysz Robert Drenin, który niestety przez obowiązki nie mógł przywitać się na lotnisku, jednakże udało mu się dojść do gabinetu: - Zdrastwujtie Towarzysze! Przepraszam za moją nieobecność na lotnisku, ale niestety miałem pewne obowiązki, które musiałem wykonać. Jednakże cieszę się, że udało mi się przyjść i uczestniczyć w rozmowach. Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 - Witam Towarzyszu. Cieszymy się odwiedzinami Towarzysza w naszym narodzie. Zaplanowane zostało podpisanie traktatu w gmachu, a następnie przed gmachem na Placu Defilad odbędzie się defilada z okazji tych odwiedzin i naszej współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 -Witam Towarzyszu Drenin. Miło widzieć przyjaciela narodu edelwajskiego! - Heinz powitał się z Herr Robertem. -Przejdźy zatem Szanowni Panowie do dalszej części naszego dzisiejszego spotkania... Gdzie te dokumenty Herr Molotin? - zapytał Przewodniczącego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzimierz Molotin 183 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) - Dobrze Towarzyszu. Proszę, oto dokument. Kładzie dokument na stole. - Data jest wczorajsza, bo i dokument był drukowany wczoraj, a dzisiaj już nie było czasu przedrukowywać. Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Włodzimierz Molotin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joachim Cargalho 102 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) - Jak zwykle nie w czas - mówił do siebie wchodząc do gabinetu Sekretarza Generalnego. Ku jego zdziwieniu, wszyscy byli już na miejscu. On jeszcze wkładał sobie do ust ostatni kęs kanapki, którą kupił przed urzędem. Typowa pajda chleba ze smalcem a na niej ogórek kiszony. Oblizał palce, przetarł je o garnitur, który specjalnie przygotował na tę okazję. I wyciągnął na przywitanie towarzyszom. - Witam bardzo serdecznie, przepraszam za spóźnienie. Musiałem jeszcze szybko do łazienki. - i nieskrępowany usiadł obok Oberhaupta. Grafitowy garnitur z najlepszej jakości poliestru. Oczywiście zapięty na oba guziki. Wypełnienie w ramionach i przydługie nogawki, a na stopach buty ze ściętymi czubkami. Zajął swoje miejsce i szepnął Oberhauptowi - nieźle się odpicowałem co? Tutejsze dziewczyny już mrugały do mnie oczami na ulicy - i szturchnął go łokciem w ramię. Później oczekiwał na rozwój sytuacji, przeglądając swoje notatki... Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Joachim Cargalho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Oberhaupt złożył podpis pod dokumentem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 W dniu 22.05.2022 o 22:50, Albert Fryderyk de Espada napisał: No mogło być lepiej ale mogło być gorzej, ważne że organizator @Heinz-Werner Grüner został minutę za mną. ? Wyglądasz obłędnie Herr Cargalho... - po czym mrugnął do niego z aprobatą. Wiedział doskonale, że to tylko zabawna aparycja jednego z najmodniej ubranych mikronautów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joachim Cargalho 102 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) - Chwila, chwila... - wtrącił się Cargalho - ... chyba mi tu kilka punktów nie pasuje. - Przecież właściwie nie mamy określonego prawa międzynarodowego... - stwierdził. Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Joachim Cargalho 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 - Niby tak, jednakże z jednej strony są pewnego rodzaju "zwyczaje międzynarodowe". - Dorzucił Towarzysz Drenin i zaczął dalej kontynuować. - Przykładowo w Traktatach Muratyckich, lub również Kiriańskich można podobnie wyczytać w niektórych punktach treść: "zgodnie z prawem międzynarodwym". - A tak poza tym, to w razie późniejszych niepewności, to traktat będzie można zawsze zmodyfikować. 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi