NORDACKIE KONSORCJUM INFORMATYCZNE INFORMUJE:
Do działania wróciły dwa kolejne serwisy podległe Nordackiemu Konsorcjum Informatycznemu - Wielki System Gospodarczy oraz EndoBank.

Do działania wróciły dwa kolejne serwisy podległe Nordackiemu Konsorcjum Informatycznemu - Wielki System Gospodarczy oraz EndoBank.

W związku z narastającą potrzebą NKI w dniu dzisiejszym rozpoczęło pracę nad wdrożeniem szyfrowania wiadomości oraz załączników w NordNET. Szyfrowanie powinno być gotowe w ciągu najbliższych kilku dni.
Oficjalny informator Nordackiego Konsorcjum Informatycznego

W dniu dzisiejszym zostały ukończone prace nad większością modułów na nowej stronie głównej II Federacji Nordackiej. Do dyspozycji użytkowników w tej chwili są takie funkcje jak:
Wkrótce planuje się wdrożyć następujące funkcje:
Wszystkie propozycje funkcji jakie uważacie, że powinny się znaleźć na stronie głównej proszę podsyłać drogą prywatną przez NordNET na adres biuro@nki.fn lub poprzez Discorda do @dipperdeltashork.
Oficjalny informator Nordackiego Konsorcjum Informatycznego
W dniu dzisiejszym zostały ukończone prace nad większością modułów na nowej stronie głównej II Federacji Nordackiej. Do dyspozycji użytkowników w tej chwili są takie funkcje jak:
- publikowanie artykułów (w kategorii publicznej lub posiadanej instytucji),
- meldunki w miastach systemowych,
- moduł głosowań z ogólnodostępną opcją tworzenia ankiet,
- lista użytkowników forum.
Wkrótce planuje się wdrożyć następujące funkcje:
- lista artykułów napisanych przez użytkownika,
- grunty i mieszkania w miastach,
- rozbudowanie profilu użytkownika,
- dodanie systemu odznaczeń.
Wszystkie propozycje funkcji jakie uważacie, że powinny się znaleźć na stronie głównej proszę podsyłać drogą prywatną przez NordNET na adres biuro@nki.fn lub poprzez Discorda do @dipperdeltashork.
Czy propozycje nie powinny iść poprzez forum, żeby nabijać posty? 😛

Od dnia dzisiejszego istnieje możliwość zgłoszenia wniosku o stworzenie miasta systemowego na stronie głównej II Federacji Nordackiej. Taki wniosek należy skierować do NKI poprzez System Zgłaszania Projektów i Próśb (SZPiP) na forum II Federacji, w kategorii NKI. Konsorcjum zastrzega sobie prawo do odrzucenia wniosku.
Pochowaliśmy trochę rzeczy, żeby odchudzić objętość strony głównej forum:
W związku z ratyfikacją umowy stowarzyszoniowej z Imperium Nan Di:
Witamy @Obywatel Nan Di!
Naprawiono błędy:

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

W dniu dzisiejszym główna czcionka na forum została testowo zastąpiona nową - Sora. Wydaje się być ładna i fajna dla oka. Jednak to, czy faktycznie jest to prawdą zostawiam użytkownikom 🙂
Feedback mile widziany.

Jak nazywała się poprzednia?

Wygląda okej, tak neutralnie, ale poprzednia też nie zwróciła mojej uwagi.
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński
Premier II Federacji Nordackiej
W dniu dzisiejszym główna czcionka na forum została testowo zastąpiona nową - Sora. Wydaje się być ładna i fajna dla oka. Jednak to, czy faktycznie jest to prawdą zostawiam użytkownikom 🙂
Feedback mile widziany.
Nie wiem czy mi się wydaje, ale jakby wszystko się zrobiło takie rzeczywiście bardziej przyjemne dla oka. W każdym razie chyba się popsuł "papierek" ministerstwa. :x
Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan

Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.
p.romanoff@meil.nan

Rozpoczął się proces przenoszenia EndoBanku z dedykowanej strony na stronę główną. W ciągu kilku kolejnych dni wszystkie funkcjonalności banku zostaną przeniesione na naszą stronę tak, aby wszystkie najważniejsze serwisy były dostępne z jednego miejsca. Szacuje się, że cały proces zostanie zakończony pod koniec tego tygodnia.